iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPod touch: Cydia en Safari crash na Absinthe 2.0.4 jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/124940-cydia-safari-crash-na-absinthe-2-0-4-jailbreak.html)

crownborg 16-09-12 14:07

Cydia en Safari crash na Absinthe 2.0.4 jailbreak
 
Ik heb in soortgelijke discussies gekeken maar heb nog niet een antwoord kunnen vinden op mijn situatie. Ik denk dat ik het echt finaal verpest heb maar goed, wellicht kunnen jullie mij nog helpen.

Gisteren heb ik op mijn iPod Touch 4de generatie met iOS 5.1.1 een jailbreak uitgevoerd door middel van Absinthe 2.0.4. Toen Absinthe zei "Done!, the rest will be done through your device" heb ik gewacht totdat mijn iPod helemaal klaar was. Voor zover ik dacht was het dus met succes afgerond.

Op mijn iPod zie ik wel het icoontje staan van Cydia maar zodra ik deze wilde openen komt Cydia niet tevoorschijn maar sluit direct af. Hierna heb ik geprobeerd opnieuw te herstellen via de iPod zelf en meerdere pogingen ook via iTunes. Maar nog steeds geen werkende Cydia. Na wat googlen zag ik dat je Cydia opnieuw zou kunnen installeren via OpenAppMKT, dit moest via Safari geinstalleerd worden. Ik wilde Safari openen en die sloot net zo snel af als Cydia. Ik kan nu dus niet meer in Cydia, ook niet in Safari.

Ik heb nu ook wederom meerdere malen terug proberen te zetten naar fabrieksinstellingen, de optie gekozen om te configureren als nieuwe iPod, ook geprobeerd direct terug te zetten etc. Niets heeft verandering gebracht in het gedrag van Cydia noch van Safari.

Ik hoop echt heel erg dat jullie me kunnen helpen en dat ik de situatie goed heb uit kunnen leggen.

Feedplack Plzzz xD

crownborg 16-09-12 17:13

Heel de dag vrijwel bezig geweest met nutteloze herhaaldelijke acties, maar heb nu via RedSn0w ook mn SHSH nog kunnen redden.. maar via die stap ben ik erachter gekomen dat ik "Just Boot" kon doen, hiermee ging mn iPod echt in de Jailbreak mode DENK IK,
ik dacht dat de Absinthe unthethered was en dat je er gelijk mee aan de slag kon..

Voor mensen die hetzelfde probleem hebben... Google even naar redsn0w en download de laatste versie (0.9.14b1 op de datum van schrijven) en kijk bij "Extra's", Klik hier op Just Boot en hiermee kom je in de jailbreak mode.

Ik hoop dat dit voor mijzelf nu blijft werken, anders hebk alsnog een probleem xD Ty all for NOT responding btw o.O

Guest-20180925190238 16-09-12 18:30

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door crownborg (Bericht 819380)
ik dacht dat de Absinthe unthethered was en dat je er gelijk mee aan de slag kon..

Dat heb je helemaal juist gedacht :rolleyes: Absinthe 2.0.x is ook een untethered jailbreak.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:54.