iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iPhone 3G 8GB doet niks meer na jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/127558-iphone-3g-8gb-doet-niks-meer-na-jailbreak.html)

RolfK 15-10-12 14:22

iPhone 3G 8GB doet niks meer na jailbreak
 
Hallo allemaal,

Ik heb mijn iPhone 3G 8GB, met 4.2.1 software, net gejailbreakt met greenpois0n RC6.1, en moest toen volgens de ReadMe van het programma mijn telefoon uitzetten. Dat heb ik gedaan, en toen heb ik het programma opgestart. Ik moest toen bepaalde knoppen inhouden voor een bepaalde tijd, en nadat ik dat had gedaan, heb ik het programma afgesloten, omdat er verder niks stond wat ik kon doen, behalve hetzelfde opnieuw doen.
Toen ik dit had gedaan probeerde ik mijn iPhone aan te zetten, maar hij deed, en doet nu nog steeds helemaal niks, wanneer ik de standby-knop inhoudt.

Iemand help me alsjeblieft!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 oktober 2012 om 13:37 ----------

Na het inhouden van de homeknop en de standbyknop tegelijkertijd ging de iPhone uiteindelijk aan. Toch zou ik mijn iPhone nog steeds willen jailbreaken, iemand een advies over wat ik fout heb gedaan, en wat ik anders zou moeten doen?

Alvast Bedankt!

kimvb 15-10-12 19:07

Je gaat volgens mijn niet goed in DFU mode gestaan hebben .
neem redsnow is ook een makkelijk jailbreak programma en de uitleg is ook heel duidelijk en je krijgt ook een teller hoelang je elke knop moet indrukken .
gewoon installeren en openen als administrator en dan je iphone aan de pc hangen, iphone uitzetten op jailbreak klikken en volgen wat het programma zegt dat je moet doen .
https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:37.