iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Jailbreak blijft hangen & gejailbreaked telefoon herstellen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/128429-jailbreak-blijft-hangen-and-gejailbreaked-telefoon-herstellen.html)

Kimmie91 28-10-12 13:00

Jailbreak blijft hangen & gejailbreaked telefoon herstellen
 
Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw op het forum! En heb een paar maanden geleden een iphone 3g van iemand over gekocht, mijn vriend ook.

Die van mij vriend mocht geen update doen, want dan ging de simlock eraf. Ik wilde toch kijken of ik hem wel kon jailbreaken, maar dit mislukte. Als ik nu de telefoon aan doe kan komt er in beeld dat ik hem aan itunes moet hangen. alleen het herstellen via itunes kan nu ook niet meer. Hij geeft aan dat er een nieuwere versie opstaat (fout 1015). Na dingen opgezocht te hebben over een jailbreak, bleek dat de man in de winkel (2de hands) dit al had gedaan. Ik wil hem heel graag herstellen, maar de jailbreak het liefste behouden. Als dit niet kan wilt u mij dan alsnog vertellen hoe ik hem wel hersteld krijg. Ben ik dan kwijt dat hij simlock vrij is?Het 2de probleem doet zich voor met mijn iphone 3g versie 4.2.1.
Deze wilde ik jailbreaken. Bij redsnow gaat dit prima maar blijft hij hangen bij het stukje van de firmware..... Je ziet dan ook het plaatje op de iphone. Hij komt steeds niet verder. En greenposi0n herkent niet dat hij in het dfu mode is. Kortom het lukt niet! Herstellen lukt gelukkig nog wel! :) Dus daar is het enige probleem hoe krijg ik hem gejailbreaked.


Harstikke bedankt alvast voor jullie hulp!

XIII 28-10-12 13:05

Stel je eerste vraag aub in het unlockforum. Nog beter: lees eerst de info daar; er zou voldoende moeten staan om te jailbreaken en unlocken (met ultrasn0w).

Kimmie91 28-10-12 13:11

Bedankt voor je reactie!

Het probleem is niet de jailbreak met een unlock.
Maar na het proberen te jailbreaken (dit bleek achteraf al zo te zijn).
Als je nu de telefoon aan doet, geeft hij aan dat ik hem aan itunes moet hangen om hem te herstellen. Als ik dit doe krijg ik echter de fout 1015

iNemesis 07-11-12 00:26

@kimmie :) je moet niet dezelfde vraag in twee verschillende threads stellen...Dan probeert ene inemesis alles uit te leggen....ga je vrolijke in andere thread verder.. wordt lastig om je te helpen dan...

XIII 07-11-12 08:17

Dan lossen we dat op met hier een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:56.