evasi0n jailbreak (firmware 6.x)

evasi0n jailbreak (firmware 6.x) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door raymond77 Ik krijg nu tomtom en watsapp niet meer geinstalleerd,iemand een oplossing hiervoor? Het moge duidelijk zijn: Het is niet toegestaan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #681  
Oud 4 February 2013, 20:49
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond77 Bekijk bericht
Ik krijg nu tomtom en watsapp niet meer geinstalleerd,iemand een oplossing hiervoor?
Het moge duidelijk zijn:

Het is niet toegestaan om tips uit te wisselen over pirated apps.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #682  
Oud 4 February 2013, 20:53
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard Cydia problemen !!!!

Er is goed wat mis bij Cydia en niet alleen de belasting van der servers

Ik heb een oude iPhone 3GS hersteld naar iOS 6.1 en gejailbreakt. Die iPhone is al jaren met het UDID bekend bij Cydia. Deze middag verschenen ook nog alle SHSH hashes tot en met iOS 6.1 die bij Cydia opgeslagen zijn. Nu verschijnt er niets meer.

Het lijkt er op of Cydia de 3GS niet (meer) herkend aan het UDID. Het kan zijn dat in iOS 6.1 het UDID veranderd is maar dat mag geen probleem zijn. In dat geval kon je je vroeger naar "Manage my Account" gaan en de iPhone via het UDID aan Cydia koppelen. "Manage my Account" toont nu een wit scherm.

Als gevolg daar van geven alle betaalde apps die ik wil installeren de foutboodschap dat het een betaalde app is en dat ik maar een mail moet sturen naar Saurik
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #683  
Oud 4 February 2013, 21:02
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2011
Berichten: 46
Standaard

@beezer, kheb je een PM gestuurd met meer hulp

Voila, iphone4 is ge-upgrade van 5.1.1 neer 6.1 en Jailbreaked. Kga nog ff wachten tot Cydia wat is afgekoeld om daar mee verder te werken.
  #684  
Oud 4 February 2013, 21:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 47
Send a message via twitter to beezer
Standaard Dank

@Donkeh, bedankt maar was niet helemaal wat ik gehoopt had ......

Ik wil liever niet restoren via itunes ivm de vele foutmeldingen die ik verwacht ......
  #685  
Oud 4 February 2013, 21:10
» iPhone NL 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik heb een iphone 4 16gb. Als ik deze jb pak is dan mijn iphone ook meteen simlock vrij. Zoals met de jb 5.1 ?
  #686  
Oud 4 February 2013, 21:12
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Er is goed wat mis bij Cydia en niet alleen de belasting van der servers

Ik heb een oude iPhone 3GS hersteld naar iOS 6.1 en gejailbreakt. Die iPhone is al jaren met het UDID bekend bij Cydia. Deze middag verschenen ook nog alle SHSH hashes tot en met iOS 6.1 die bij Cydia opgeslagen zijn. Nu verschijnt er niets meer.

Het lijkt er op of Cydia de 3GS niet (meer) herkend aan het UDID. Het kan zijn dat in iOS 6.1 het UDID veranderd is maar dat mag geen probleem zijn. In dat geval kon je je vroeger naar "Manage my Account" gaan en de iPhone via het UDID aan Cydia koppelen. "Manage my Account" toont nu een wit scherm.

Als gevolg daar van geven alle betaalde apps die ik wil installeren de foutboodschap dat het een betaalde app is en dat ik maar een mail moet sturen naar Saurik
Ik denk dat de Cydia servers gewoon zwaar onder druk staan en je client daarom geen verbinding kan maken met de achterliggende databases. Saurik wilt 100% winst maken op het geld dat hij binnenkrijgt, dit gaat nooit verbeteren.
  #687  
Oud 4 February 2013, 21:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Ik denk dat de Cydia servers gewoon zwaar onder druk staan en je client daarom geen verbinding kan maken met de achterliggende databases.
Ja, dat weet ik maar een iDevice werd vroeger meteen herkend als Cydia klaar is met zijn eeuwigdurend "Reloading". Nu niet meer.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 februari 2013 om 21:29 ----------

Het gaat goed Er is al een evasi0n 6.x Untether 0.1-1 in Cydia
  #688  
Oud 4 February 2013, 21:32
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone1997 Bekijk bericht
Ik vind het wel raar dat mijn weer app niet meer op mijn IPad 3 staat
Weer app werkt bij mij ook niet meer. Maar komt dat door de jb of door 6.1...
  #689  
Oud 4 February 2013, 21:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
Weer app werkt bij mij ook niet meer. Maar komt dat door de jb of door 6.1...
Door de jailbreak. Probeer is al doorgegeven aan het jb team

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 februari 2013 om 21:35 ----------

Handleiding om te jailbreaken is hier te vinden
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #690  
Oud 4 February 2013, 21:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 54
Standaard evasi0n foutmelding iPhone 4S

Hallo allemaal,

Wanneer ik mijn iPhone 4S met iOS 6.1 probeer te jailbreaken krijg ik de volgende foutmelding.



Op een andere laptop heb ik hetzelfde melding ook gekregen.

Alvast erg bedankt.
  #691  
Oud 4 February 2013, 21:50
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2012
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 123456 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Wanneer ik mijn iPhone 4S met iOS 6.1 probeer te jailbreaken krijg ik de volgende foutmelding.



Op een andere laptop heb ik hetzelfde melding ook gekregen.

Alvast erg bedankt.
Je hebt in iTunes een wachtwoord staan op je reservekopie. Dit moet je uitschakelen, opnieuw een reseverkopie maken (deze keer dus zonder wachtwoord) en dan de jailbreak uitvoeren.
  #692  
Oud 4 February 2013, 21:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bamiblokhut Bekijk bericht
Je hebt in iTunes een wachtwoord staan op je reservekopie. Dit moet je uitschakelen, opnieuw een reseverkopie maken (deze keer dus zonder wachtwoord) en dan de jailbreak uitvoeren.
Elke keer wanneer ik een back-up maak zit er een wachtwoord op.
In iTunes heb ik geprobeerd omdat uit te vinken maar dat lukt dus niet omdat hij grijs is. Zie screenshot:

  #693  
Oud 4 February 2013, 21:56
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 123456 Bekijk bericht
Elke keer wanneer ik een back-up maak zit er een wachtwoord op.
In iTunes heb ik geprobeerd omdat uit te vinken maar dat lukt dus niet omdat hij grijs is. Zie screenshot:

http://www.freebits.nl/images/127ss2.jpg
Zet 'm eens op iCloud, pas toe, terug op Deze Computer?

Zo voor het eerst Cydia opgestart. Cydia was in 1 minuut klaar met herladen!
  #694  
Oud 4 February 2013, 21:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Zet 'm eens op iCloud, pas toe, terug op Deze Computer?

Zo voor het eerst Cydia opgestart. Cydia was in 1 minuut klaar met herladen!
Nee, dat werkt ook niet
  #695  
Oud 4 February 2013, 22:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2010
Locatie: Helmond
Berichten: 18
Standaard

Als ik mijn iphone5 met jb uitzet en weer aanzet gaat hij niet aan blijft op het appeltje staan. Door de powerbutton en homebutton te gebruiken krijg ik hem weer aan. Iemand ook dit probleem?
De jb blijft wel.
  #696  
Oud 4 February 2013, 22:01
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 123456 Bekijk bericht
Elke keer wanneer ik een back-up maak zit er een wachtwoord op.
In iTunes heb ik geprobeerd omdat uit te vinken maar dat lukt dus niet omdat hij grijs is. Zie screenshot:

In iTunes even alle backups verwijderen wellicht, dan vinkje uitzetten een een backup maken zonder wachtwoord.
  #697  
Oud 4 February 2013, 22:02
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2012
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 123456 Bekijk bericht
Elke keer wanneer ik een back-up maak zit er een wachtwoord op.
In iTunes heb ik geprobeerd omdat uit te vinken maar dat lukt dus niet omdat hij grijs is. Zie screenshot:

Kun je bij wachtwoord wijzigen misschien iets uitvinken? Of anders het wachtwoordt even wijzigen, misschien helpt dit. Heb hier niet zoveel ervaring mee.
  #698  
Oud 4 February 2013, 22:03
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Ik denk dat de Cydia servers gewoon zwaar onder druk staan en je client daarom geen verbinding kan maken met de achterliggende databases. Saurik wilt 100% winst maken op het geld dat hij binnenkrijgt, dit gaat nooit verbeteren.
Ik denk dat je gelijk hebt Net getest op een ipad 1 iOS 5.1.1 + JB en die wordt ook niet meer herkend door Cydia. Ook "Manage my Account" werkt niet.

Leuk voor de oude Cydia klanten met betaalde apps
  #699  
Oud 4 February 2013, 22:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 54
Standaard

[QUOTE="R";874246]In [AUTOLINK]iTunes[/AUTOLINK] even alle backups verwijderen wellicht, dan vinkje uitzetten een een backup maken zonder wachtwoord.[/QUOTE]

Heb ik ook geprobeerd. Zoals ik aangaf een andere laptop waar ik mijn iPhone nooit heb aangesloten daar kreeg ik hetzelfde melding ook.
Misschien herstellen en dan jailbreaken en daarna pas [AUTOLINK]reservekopie[/AUTOLINK] toepassen?[COLOR="SlateGrey"]

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 februari 2013 om 22:08 ----------

[/COLOR]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bamiblokhut Bekijk bericht
Kun je bij wachtwoord wijzigen misschien iets uitvinken? Of anders het wachtwoordt even wijzigen, misschien helpt dit. Heb hier niet zoveel ervaring mee.
Het wachtwoord wijzigen gaat wel maar iets uitvinken niet
  #700  
Oud 4 February 2013, 22:11
Rjo Rjo is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2013
Berichten: 22
Standaard Cydia update evasi0n 6.x Untether

Krijg al een Cydia update evasi0n 6.x Untether binnen na de 6.1 evasion JB.
updaten?
Reageren

Labels
boot logo, evasi0n, iphone 4s, jailbreak, jailbreak ios 6.1, upgraden


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Firmware - Jailbreak Fmkk Jailbreak 0 15 April 2011 10:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.