iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: IPhone speelt geen video meer af na Evasi0n jailbreak 6.1 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/134784-iphone-speelt-geen-video-meer-na-evasi0n-jailbreak-6-1-a.html)

Clifford 07-02-13 18:51

IPhone speelt geen video meer af na Evasi0n jailbreak 6.1
 
Hallo iedereen,

Ik heb mijn Iphone 5 gejailbreakt en vanaf dat moment kon ik geen (internet) video's meer afspelen. Youtube geeft "playback error" aan en alle andere sites die ik heb geprobeerd spelen de filmpjes niet meer af. Ik ben al vanaf gisteravond aan het zoeken naar de/een oplossing maar helaas. Kon op Iphoneclub zelf ook het antwoord niet vinden. Ik heb begrepen dat de reden dat de video's geblokt worden is dat Youtube kan "zien" dat je je Iphone gejailbreakt hebt. Nu heb ik wel op verschillende sites gelezen dat er ooit een Cydia tweak voor geweest is om dit dus te omzeilen maar heb zelf nog niets kunnen vinden.

Heb ik eroverheen gelezen op IPC of weet iemand de oplossing? Hoor het graag.

Gr. Derek

DeLegende 08-02-13 07:57

Hoi Derek,

Heb zojuist meerdere filmpjes getest op youtube in verschillende categorieen en lange en korte filmpjes, Vooruit gespoeld en weer terug maar krijg de melding niet. Gebruik je youtube via safari of gewoon de youtube app? Ik gebruik de app zelf. Dumpert filmpjes werken ook gewoon normaal. Kijk je via Wi-Fi of 3g? Misschien lag het op dat moment aan je Provider? Zeg ook maar wat.:p

Clifford 08-02-13 12:24

Helaas. Heb al die dingen geprobeerd maar geen video. Heb de IPhone van m'n vriendin ook gejailbreakt en die heeft dezelfde kuren. Ook in safe mode wil die niet. Dat vind ik wel een beetje vreemd.

pipo22 08-02-13 18:04

Had precies het zelfde probleem, zojuist sbsettings geinstalleerd en vanuit daar telefoon gereboot, probleem opgelost youtube videos werken weer en de filmpjes op youtube en van de browser ook weer.

Clifford 08-02-13 19:05

Had al veel geprobeerd maar dat nog niet. Maar het werkt weer, bij mij en m'n vriendin :) Thanks!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:47.