iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: history repeating? Ik hoop het niet! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/134826-history-repeating-hoop-niet.html)

Geert1976 08-02-13 09:56

history repeating? Ik hoop het niet!
 
Vorig jaar had ik (en met mij hier op het forum nog enkele anderen) met de JB van 5.1.1 last van die irritante ongewenste pop-ups dat ik weer eens iets had gewonnen ofzo (spam dus), dit gebeurde meerdere keren per dag. Soms zelfs zo vaak achter elkaar dat de iPhone op hol sloeg...

Nu sinds vanochtend; ik zoek naar een tweak in Cydia (officiele/standaard repo's, dus geen vage repo ofzo), de betreffende tweak opent zich in de zoek resultaten, en per ongeluk tik ik met 1 vinger op zo'n ad die in heel veel tweaks/apps staan in Cydia. Toen opende die ad dus voor het eerst....et voila! weer zo'n fijne irritante pop up dat ik iets had gewonnen...heb t gelijk weggeklikt uiteraard.
Probleem nu is dat als ik Cydia opstuur vrijwel meteen weer zo n pop up krijg dat ik iets gewonnen heb.

Gelukkig komen de pop ups alleen nog in de Cydia app en niet als ik gewoon in het homescreen ben of in een gewone AppStore App.

Iemand enig idee hoe ik afkom van die pop ups in de Cydia store?

Vorig jaar met de JB van 5.1.1 hebben ik en nog wat andere mensen hier op het forum er flink mee geworsteld, weet ik nog


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:18.