iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: programma weg na herstel (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/136148-programma-weg-na-herstel.html)

barrysiphone 02-03-13 09:39

programma weg na herstel
 
hoi , ik heb even een vraag .
ik heb mijn iphone laatst een jailbreak gegeven , maar ben er wel van terug gekomen , hij begon erg langzaam te werken .
nu had ik een reserve copie gemaakt op itunes , maar na herstel van mijn iphone waren ook DAAR de betaalde app's weg , zelf op mijn computer stond bv tomtom er niet meer op ! ( dus gewoon niet meer op de schijf :mad: )
is dit normaal? :eek:
ik zou mijn iphone namelijk graag weer willen unlocken , maar dat gedoe als ik hem weer wil herstellen voor een evt update vind ik het de moeite niet meer waard , kort om mijn vraag is , is daar wat aan te doen ? kan ik op een andere manier een backup maken van mijn iphone?
iemand tip's? hoor ik het graag
gr barry

ballegooier 02-03-13 10:00

Kijk eens bij 'mijn aankopen' in de App Store. Je kunt met je Apple ID eerder gekochte Apps gratis opnieuw downloaden. Maakt dus niet uit als ze van de computer en/of iPhone gewist zijn!

barrysiphone 02-03-13 10:03

ik kan ze idd weer gewoon aanschaffen dat klopt, maar voor ik hem dan weer heb zoals ik hem wil hebben (video's ect) ben ik gewoon bijna 2 uur verder, het is toch raar dat je Backup weg is N een herstel?
maar wel bedankt voor je antwoord :)
Gr. barry


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:51.