iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: tweaks en apps niet meer zichtbaar in cydia (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/139150-tweaks-apps-niet-meer-zichtbaar-cydia.html)

quip 09-05-13 13:42

tweaks en apps niet meer zichtbaar in cydia
 
hallo

Gisteren wilde ik de tweak auxo via winterboard een ander 'theme' geven iets wat ik al vaker gedaan had. Echter na de respring bleef mijn iPhone hangen op het apple logo!
heb alles geprobeert om deze weer opgestart te krijgen; iTunes herkende de iPhone nog wel en kon gelukkig via ifunbox in m'n bestandsysteem komen en heb de 5 laatste tweaks verwijderd maar dit heeft niks geholpen!
Maar ik moest wat verzinnen want wilde niet herstellen want dan zou ik naar ios 6.1.4 gaan en dat zou betekenen geen jb.
Als laatste redmiddel heb ik besloten om m'n iPhone te re-jailbreaken en dit heeft geholpen !! heb wel m'n laatste backup terug moeten zetten ivm contacten die niet zichtbaar waren en mailadressen maar dat was geen probleem ,dat komt nu...

door de re-jailbreak is cydia dus opnieuw geinstalleerd, al mijn oude cydia tweaks en apps werken nog voledig maar zijn niet meer zichtbaar in de nieuwe cydia (wat ik wel kan begrijpen)

mijn vraag is nu hoe kan ik cydia laten zien wat ik al heb aan tweaks en apps ? ik heb bv zephyr er op staan en voledig werkend maar volgens de nieuwe cydia heb ik em officeel gekocht en kan ik deze installeren ..
en wat gebeurt er als ik dat daadwerkelijk zou doen ??
en wat als ik een geheel nieuwe tweak instaleer via cydia zou deze dan niet vastlopen?

hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft

bvd


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:29.