iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Zekerheid gevraagd over JB op 6.1.3 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/140524-zekerheid-gevraagd-over-jb-op-6-1-3-a.html)

Xplod 13-06-13 17:41

Zekerheid gevraagd over JB op 6.1.3
 
Hoi iedereen,

ik heb zonet een, denk ik, een succesvolle tethered 6.1.3 JB uitgevoerd met Sn0wbreeze v2.9.14 nadat de zaak met RedSnow helemaal in de prak gedraaid was waardoor mijn iPhone4 in een soft DFU vast zat.
Met iTunes herstellen naar 6.1.3 lukte dan weer niet vanwege een error 1600 tijdens het herstellen. Ook de hosts file aanpassen bracht geen soelaas.

Uiteindelijk heb ik met het aanmaken van een custom ipsw 6.1.3 in Sn0wbreeze mijn toestel weer tot leven gekregen, alles werkt terug, ik zie het Cydia logo maar als ik er op klik floept het meteen weer weg.

Nu ... mijn toestel is weer bruikbaar, was nodig, en ik durf eerlijk gezegd er nu effe niet verder mee experimenteren om door een reboot Cydia werkende te krijgen. Ik heb mijn foon echt wel nodig dit weekend dus vooraleer ik er terug eens mee aan het experimenteren ga .... ik veronderstel dat ik hem nu dus bij een reboot aan mijn laptop zal moeten hangen maar met wat .... Sn0wbreeze of Redsnow :confused:

Sorry als ik hier en daar onzin vertel, mijn hoofd is effe dol gedraaid ... ik ben al tevreden dat mijn iPhone toch al weer bruikbaar is ... oef.

edit:
effe terug chilled en wat begin zoeken ...
Blijkbaar is het zo dat om bij reboot thetered terug te kunnen opstarten en Cydia werkend te krijgen iBooty nodig is.
Snowbreeze heeft dit tijdens zijn acties geinstalleerd op je desktop.
Ik ga er mij voorlopig nog niet aan wagen ... mijn iPhone werkt terug prima en ik wil het nu effe wel zo houden ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:56.