iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: tweedehands iPhone 4 jailbreak na update naar nieuwste iOS (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/147780-tweedehands-iphone-4-jailbreak-na-update-naar-nieuwste-ios.html)

Greaterthingsx 11-11-13 19:00

tweedehands iPhone 4 jailbreak na update naar nieuwste iOS
 
Goedenavond,

Ten eerste, sorry als dit topic onduidelijk is, of als ik dom overkom, maar ik zit met een probleem.

Vandaag is mijn eerste iPhone aangekomen. Het is een tweedehands iPhone 4, 16gb en afkomstig uit de UK. Toen ik hem aanzette gaf mijn SIM kaart 'no service' aan, en na wat googlen was ik ervan overtuigd dat dit kwam omdat er een oude versie van iOS op stond. Deze heb ik bijgewerkt, maar helaas, nog steeds 'no service'. Op de apple-website stond als één van de oplossingen: terugzetten naar de fabrieksinstellingen, dus heb ik dat geprobeerd. Ik kreeg deze melding bij het opnieuw opstarten:

SIM Not valid
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier.

Volgens een vriend moet hij worden gejailbreaked, maar hier heb ik echt 0,0 ervaring mee. Ik heb hier al wel het één en ander gelezen over Cydia, maar ik kom op mijn iPhone niet verder dan het bovenstaande scherm, want de enige opties die het scherm geeft zijn 'retry', en dat haalt dus niks uit. Helaas heb ik ook geen idee welke provider de vorige eigenaar van de telefoon had.

Als iemand mij zou kunnen helpen, dan zou dat echt geweldig zijn.

Guest-20180925190238 11-11-13 19:04

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Greaterthingsx (Bericht 933163)
Volgens een vriend moet hij worden gejailbreaked, maar hier heb ik echt 0,0 ervaring mee.

Softwarematig unlocken van een iPhone 4 is voltooid verleden tijd. Er zal niets anders opzitten dan een dure IMEI-unlock.

Greaterthingsx 11-11-13 19:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door timosha (Bericht 933168)
Softwarematig unlocken van een iPhone 4 is voltooid verleden tijd. Er zal niets anders opzitten dan een dure IMEI-unlock.

Heb ik weer. :')
In ieder geval bedankt voor de snelle reactie. Terug naar google dan maar.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:05.