iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Knoppen omzetten (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/149163-knoppen-omzetten.html)

sirmike 11-12-13 13:18

Knoppen omzetten
 
Beste luitjes,

Ik heb sindskort wat problemen met de knop aan de bovenzijde waarmee je de telefoon na lang indrukken uit kan zetten en bij korte drukjes scherm aan/uit zet.
Ik was benieuwd of het mogelijk is via jailbreak apps de knoppen om te kunnen zetten zodat ik andere knoppen kan gebruiken waarmee ik de telefoon aan/uit kan zetten of het scherm aan/uit kan zetten.
Als ik dit bijvoorbeeld kan omzetten naar de home knop of de volume knop langdurig indrukken dan scheelt mij dat reparatie.

wollie1979 11-12-13 16:08

reparatie van de aan/uit knop kost ca. 40 euro. Volgens mij kun je de functies van knoppen niet omzetten.

Wallyİ 11-12-13 19:41

Misschien via activator...

Jailbreak tweak in cydia...

SBSettings heeft die functie ingebouwd...

ballegooier 11-12-13 20:12

Dit probleem is een veel voorkomend probleem bij de iPhone 4(s) vertelde een genius medewerker mij laatst. Ik zou eerst eens pogen of je via Apple wat gedaan krijgt, als je nog garantie hebt.

Bubbly 12-12-13 01:35

Daar kun je natuurlijk Activator voor gebruiken. Zelf gebruik ik ook SpotLock; navigeren naar de Spotlight pagina dient dan als een eenvoudige manier om het scherm te vergrendelen.

Dit is echter ook mogelijk met de ingebouwde toegankelijkheidstool "AssistiveTouch", al is dat vertragend en zit het vaak in de weg. Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > AssistiveTouch

Je kunt echter op geen enkele manier de harde reset functionaliteit nabootsen of het toestel aanzetten als die uitstaat. Enkel het toestel opladen zal het weer opstarten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:25.