iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Activatieslot jailbreaken of downgraden? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/155992-activatieslot-jailbreaken-downgraden.html)

bungieke 03-07-14 16:26

Activatieslot jailbreaken of downgraden?
 
Hallo.

Ik heb mij een tweedehands iphone 4 aangeschaft. De man van wie ik hem overnam vertelde mij dat hij een activatieslot had. Ik dacht dus dat ik dit wel kon oplossen. Na een tijdje proberen met redsn0w, aangepaste ipsw files etc... blijkt me dit dus niet te lukken.

Als ik hem opstart krijg ik het activatieslot:

a.....@hotmail.com en de vraag om het wachtwoord in te voeren.

eigenaar zegt: Ik ben mijn iphone kwijt. Wilt u me bellen.

Op de bijhorende nummer krijg ik geen gehoor, en ik weet uiteraard ook niet welk emailadres, laat staan welk wachtwoord het is. Degene van wie ik em kocht had dus net hetzelfde probleem.

De achterkant was volledig doorgebarsten, en dit is al mooi hersteld, ziet eruit als nieuw. Ik wou hem evt terug bezorgen aan de originele eigenaar, mits enige opleg voor de herstelling, maar die kan ik nergens bereiken.

Is dit ding dan echt voor de vuilbak?????

Zou doodzonde zijn, ziet er als nieuw uit.
Natuurlijk iOS7.xxx

arjan95 03-07-14 20:54

Omdat het verwijderen van het slot illegaal is kan ik je hier niet mee helpen. Een hint is om te zoeken op Google naar "remove setup.app iPhone 4".

wouter1981 04-07-14 15:33

Je zou het toestel naar de politie moeten brengen als je hem niet zelf aan de rechtmatige eigenaar kunt geven. Het kopen van gestolen of verloren goederen is heling. Daarom gaat dit topic op slot.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:52.