iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Backup Iphone & Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/17693-backup-iphone-and-jailbreak.html)

kevinrommen 29-07-08 23:13

Backup Iphone & Jailbreak
 
Ik wil mijn nieuwe 3g gaan jailbreaken en dat moet geen probleem zijn met de pwnageTool. Nu heb ik net een backup gedraaid in iTunes en dan staat er netjes in mijn voorkeuren dat hij om 22.34 een backup heeft gemaakt.

Alleen elke keer als ik een backup maak dan overschrijft hij mijn oudere backup.. Kan ik ook deze backup ergens opslaan zodat hij ze niet overschrijft zodat ik meerdere backups kan bewaren van verschillende maanden.

Deze vraag stel ik aangezien als de backup steeds wordt overschreven lijkt het me dat mijn iTunes mijn volgende backup ook overschrijft en dat zal een backup zijn met mijn jailbreak. Dan heb ik niet meer mijn backup om terug te gaan naar mijn iPhone zonder jailbreak. Klopt dit????

Ik wil hem graag jailbreaken maar wil even zeker weten dat ik mijn huidige iPhone (instellingen/sms en alles) ook weer terug kan zetten.

Michael 29-07-08 23:33

Timemachine kan je iedere keer naar een andere backup

kevinrommen 29-07-08 23:36

Ik bedoel eigenlijk meer dat ik gewoon een mapje met daarin de bestanden heb. Dus met daarin de ispw waar al mijn informatie instaat.

Daarbij heb ik op dit moment tijdelijk geen Time Machine draaien vanwege een tekort aan hdd's


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:32.