iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: problemen QuicPWN (freeze + niet meer opstarten iphone) (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/21243-problemen-quicpwn-freeze-niet-meer-opstarten-iphone.html)

appie 11-09-08 14:10

problemen QuicPWN (freeze + niet meer opstarten iphone)
 
Hallo allemaal,

na flink wat te hebben doorgelezen hier en op andere fora, ben ik ik vanochtend vol enthousiasme begonnen aan het jailbreaken met QuickPWN van mijn legale iphone 3G (firmware versie 2.0.2), die ik zo'n drie weken geleden thuis kreeg afgeleverd door T-Mobile.

ik ben echter de nodige problemen aangelopen. Ik zal zo uitgbereid mogelijk het doorgelopen proces hieronder weergeven, in de hoop dat er hier iemand is die direct ziet waar het fout is gegaan:

ik ben begonnen met het download van de RC3 versie van QuickPWN. Deze versie heb ik echter noodgedwongen in de ban moeten doen, daar hij bij de eerste stap al vast liep.

daarna heb ik een andere versie gedownload: http://xs1.iphwn.org/releases/QuickPwnGUI120.zip

tevens heb ik via dit forum de link gevolgd naar de volgende 2.0.1 firmware versie: http://appldnld.apple.com.edgesuite....8_Restore.ipsw

Ik heb netjes de aanwijzingen van de GUI gevolgd, de problemen begonnen echter na verloop van tijd in de DOS box. Ik ben zover gekomen dat er een tekst verschijnt in de box dat de FDU mode succesvol is bereikt. Daarna spuugt de box een rijtje tekst waarin het een bepaalde zin herhaalt (weet niet meer precies wat) met verschillende procentuele waarden erachter totdat de 100% is bereikt.

Als de 100% is bereikt staat de iphone al uit. Hij vraagt er echter om de iphone uit te zetten en op dit moment zit er geen beweging meer in.

Om een lang verhaal kort te maken: het jailbreak-proces loopt vast in de dos box bij de tekst: "waiting for the iphone/ipod to power off" (waar de iphone dus al uit staat), tevens krijg ik de iphone niet meer aan.

Mijn vraag: weet iemand waar ik de mist in ben gegaan, of weet iemand hoe ik terug kan gaan naar een bepaald nul-punt (fabrieksinstelling mijn part) om helemaal overnieuw te beginnen? Ben zelf nogal bang dat ik mijn mooie speelgoed gesloopt heb...

Alvast bedankt voor eventuele suggesties!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:50.