iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Hoe sporen van jailbreak wegwerken? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/23852-sporen-jailbreak-wegwerken.html)

reza 19-10-08 01:57

Hoe sporen van jailbreak wegwerken?
 
Ik ga binnenkort proberen mijn iphone in te wisselen in de states omdat mijn touchscreen niet meer werkt.
Hij is gekocht in april dus zou nog binnen de een jaar garantie moeten kunnen. Heb op internet gelezen dat ze bij iphones die niet unlocked en jailbroken zijn gewoon de telefoon vervangen omdat het probleem met de touchscreen een veel voorkomend probleem is.

Nu zou ik graag weten wat ik precies moet doen om ervoor te zorgen dat ze bij nader onderzoek niet zullen zien dat deze telefoon eerder zou gebruikt zijn met andere provider.
Er staat nu de officiele firmware uit itunes op dus hij is weer gelocked en als ik hem aan itunes hangt vraagt hij om te activeren via a t & t. Ook zit de at & t simkaart er terug in. Maar is dit voldoende? Ik heb ook al gelezen dat ze eventueel aan de baseband kunnen zien dat er een jailbreak is uitgevoerd.
Iemand die hier ervaring mee heeft en weet wat ik nog meer zou kunnen doen om er zeker van te zijn dat hij wordt omgewisseld?

truckdiver 19-10-08 05:26

Gewoon op herstel drukken in in itunes er de officieele firmware opzetten.(wat je al gedaan hebt)
Normaal moet je iphone wel ingeschreven staan samen met een AT&T abbonement.
(unlockt door apple zelf).
Ook kan je proberen je iphone door een Amerikaan laten binnen te brengen.

reza 19-10-08 14:08

als ik op de apple site https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do mijn serienummer intik krijg ik volgend bericht:

Our records indicate this product has not been activated. Learn how to activate your iPhone. Please note that warranty service is not dependent on activating your iPhone. For more information, please contact us.

dus ze zeggen zelf dat garantie niet afhangkelijk is van activatie
wel heb ik al gelezen dat ze bij at & t moeilijk doen dan maar dat als je blijft aandringen en bv om de maneger vraagt je toch een nieuw toestel krijgt

iScorpio 19-10-08 14:19

Dat is grappig. Ik krijg de melding:

Our records indicate that your product is covered under Apple's Limited Warranty which is estimated to expire on 15 August 2009.

Your product is not eligible for complimentary phone support.

If you believe that this information is inaccurate, learn how to update your coverage status. Please put your sales receipt in a safe place. You will need it for warranty validation.

alexrocketman 20-10-08 22:57

net gebeld met apple amerika omdat het scherm defect is. Ik moet hem naar de states brengen en daar komt hij in aanmerking voor een replacement of een reparatie. de reparatie tijd duurt gemiddeld 3 dagen werd gemeld en daarna wordt hij opgestuurd naar een adres in amerika. Ik kon hem helaas niet opsturen servicemedewerker deelde mij mee dat apple geen pakketten buiten de usa opstuurden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:14.