iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Restore & Format (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/24847-restore-and-format.html)

Richard.v.Naam 07-11-08 14:16

Restore & Format
 
Beste medegebruikers,

Een tweetal korte vraagjes.

Restore:
Na veel plezier gehad te hebben met jailbrake, vele apps installeren/proberen/verwijderen etc etc merk ik toch dat mijn Iphone3g (fw 2.1 jailbrake) toch langzamer reageert dan voorheen. Daarom ben ik 't denken om eens terug te gaan naar fabrieksinstellingen en helemaal opnieuw te beginnen. Ik ben bewust van het bestaan van een restore (via Itunes) maar vraag me af wat dit precies inhoudt. Zet iTunes alleen maar een oude (orginele) Firmware op je Iphone? Met andere woorden blijven dan alle gegevens/instellingen etc bestaan? En zo ja; is er een manier om ECHT helemaal opnieuw te beginnen. Soort formatteren van je Iphone als het ware.

Headset:
Uiteraard plaats ik dit niet in de juiste sectie, maar toch een klein vraagje over de garantie. Mijn headset kraakt sindskort heel erg aan de linkerkant. Zou ik hiermee gewoon terug kunnen en een nieuwe eisen? Wat denken jullie.


Alvast bedankt,

mvg

Richard

King1987 07-11-08 15:15

Als je restore doet en je kiest voor nieuwe iphone is alles weg. Dus je begint met een schone lei. Je kan dan alles terug zetten behalve je smsjes.

Verder: in je profiel stat dat je nog de 1e gen hebt. Dus wil je even je profiel aanpassen.

En de headset, gewoon voor garantie gaan. Nooit geschoten is altijd mis :p

Off-topic
Zou je mij willen pm'en met welk programma jij werkt op linux ism de Iphone? Ik heb expres nog windows ernaast voor Itunes, maar hoor graag je alternatief :D



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:50.