iPhone 3G uit Belgie Jailbreaken

iPhone 3G uit Belgie Jailbreaken discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb geprobeerd de iPhone 3G uit Belgie te jailbreaken, alleen dan pakt hij de telfort simkaart niet meer. Voor dat hij gejailbreaked was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 November 2008, 20:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard iPhone 3G uit Belgie Jailbreaken

Hallo,

Ik heb geprobeerd de iPhone 3G uit Belgie te jailbreaken, alleen dan pakt hij de telfort simkaart niet meer. Voor dat hij gejailbreaked was (in de officiele staat) las hij nog wel de Telfort kaart.

Hoe kan dit?

Benito
__________________
Heeft US iPhone 8GB !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2008, 20:47
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Heb je deze op een correcte manier in itunes geactiveerd ? Of heb je een custom erop gezet met activatie aan ? Is dus niet nodig voor een belgische tel.
  #3  
Oud 24 November 2008, 20:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Heb je deze op een correcte manier in itunes geactiveerd ? Of heb je een custom erop gezet met activatie aan ? Is dus niet nodig voor een belgische tel.
Ik heb via QuickPwn alleen installer en cydia aangevinkt.. unlock kon ook niet. Het gaat hier om firmware 2.2.

Benito
  #4  
Oud 24 November 2008, 20:50
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bennoo Bekijk bericht
Ik heb via QuickPwn alleen installer en cydia aangevinkt.. unlock kon ook niet. Het gaat hier om firmware 2.2.
Benito
Wanneer je deze na de jailbreak , itunes opent dan heeft die toch de melding dat deze is geactiveerd ?
  #5  
Oud 24 November 2008, 20:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Wanneer je deze na de jailbreak , itunes opent dan heeft die toch de melding dat deze is geactiveerd ?
Ik kan gewoon iTunes in. Alleen ik heb geen ik krijg op m'n iPhone niet m'n provider te zien.
  #6  
Oud 24 November 2008, 20:54
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Gebruik eens een custom 2.2 voor de iPhone 3G zonder activatie. Deze staat in het Custom 2.2 firmware topic.

Wil je tevens je profiel aanpassen dat je een 3G hebt
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 24 November 2008, 20:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bennoo Bekijk bericht
Ik kan gewoon iTunes in. Alleen ik heb geen ik krijg op m'n iPhone niet m'n provider te zien.
En wanneer je een customfirmware gebruikt die je hier ergens kan downloaden ? Heb je dit al geprobeerd ? Dan hoef je daarna geen quickpwn meer uit te voeren !!!
  #8  
Oud 24 November 2008, 20:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
En wanneer je een customfirmware gebruikt die je hier ergens kan downloaden ? Heb je dit al geprobeerd ? Dan hoef je daarna geen quickpwn meer uit te voeren !!!
Dus gewoon custom firmware installeren via iTunes?
  #9  
Oud 24 November 2008, 20:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Gebruik eens een custom 2.2 voor de iPhone 3G zonder activatie. Deze staat in het Custom 2.2 firmware topic.

Wil je tevens je profiel aanpassen dat je een 3G hebt
Ik hoef niet m'n profiel aan te passen, want ik heb een iPod Touch 2G, iPhone US 8GB en iPhone 3G 16GB.. en ik kan er niet 3 neerzetten
  #10  
Oud 24 November 2008, 20:57
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bennoo Bekijk bericht
Dus gewoon custom firmware installeren via iTunes?
Ja door shift + herstel te doen. Staat in het Custom 2.2 firmware topic.
  #11  
Oud 24 November 2008, 21:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Wijchen
Berichten: 37
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Bennoo Stuur een bericht via Skype™ naar Bennoo Send a message via twitter to Bennoo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ja door shift + herstel te doen. Staat in het Custom 2.2 firmware topic.
Oke, bedankt. Ik zal het proberen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3gs uit belgie SmdFunction Jailbreak 8 27 October 2010 15:34
iPhone uit belgie 'gecountry-locked'? Mr.Jingles Koopinformatie Belgi 3 22 June 2009 23:29
Iphone 3g uit belgie NanneMan Overige providers Nederland 8 31 August 2008 23:45
iphone uit Belgie macgreek Chat en geruchten 2 28 August 2008 04:17
Iphone 3g 8GB uit Belgie jailbreaken boxershort Archief 7 29 July 2008 17:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.