iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iPhone 2.2 (3G) 8GB Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/25883-iphone-2-2-3g-8gb-jailbreak.html)

Y-Less 26-11-08 02:27

iPhone 2.2 (3G) 8GB Jailbreak
 
Hallo iPhoneClub leden,

Ik heb sinds 21 november de iPhone, veel leuker dan de iPod touch die ik had. Ik had hem 'Out-of-the-box' met 2.1, direct na de nieuwe firmware die in de avond uitkwam de telefoon laten updaten naar 2.2. Toen ik hem aanzetten bij eerste start was de taal ingestelt op Italiaans, geen simlock en iTunes 8.0.2 en Windows XP.

Ik heb Quickpwn gedownload voor het Jailbreaken van 2.2 maar toen begonnen de problemen, Als ik bij de stappen ben om de iPhone te jailbreaken blijft hij hangen bij stap een nadat hij in recovery-mode is gegaan.

De stappen om in dfu mode te gaan heb ik geprobeerd om te zien of Quickpwn door gaat maar lukt niet na twee uur wachten.

Weet iemand een oplossing zodat ik de iPhone kan jaimbreaken. Alvast bedankt.

Y-Less 26-11-08 02:55

Oh en zelfs als ik probeer om iTunes te heropenen tijdens het jailbreaken helpt ook niet, in een andere topic een tijdje terug vertelde iemand dat het stekkertje eruit halen soms wel eens lukt maar dat heeft ook niet geholpen, Het lijkt alsof de iPhone niet in DFU mode kan. Is dit zo? Dan valt 2.2 helemaal niet te jailbreaken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:59.