After upgrade van 2.1 naar 2.2

After upgrade van 2.1 naar 2.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Gezien de vorige topic nog geen volledig antwoord op mijn vraag opleverde... deze nieuwe Ik wil niet koppig doen en de zoekfunctie achterwege laten... Maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 November 2008, 16:06
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 9
Standaard After upgrade van 2.1 naar 2.2

Gezien de vorige topic nog geen volledig antwoord op mijn vraag opleverde... deze nieuwe

Ik wil niet koppig doen en de zoekfunctie achterwege laten...
Maar de zoekfunctie levert wel resultaten op, maar soms is het de bomen door het bos niet meer vinden. Dit vooral voor iemand die hier maar om de week of 2 weken iets komt lezen. Ik ben op gebied van jailbreak, unlock, upgrade een leek. Daarom stel ik liever een concrete vraag in mijn eigen woorden vr ik een baksteen van mijn iPhone maak .

Nu mijn vraag...

Ik deed dus een upgrade van 2.1 naar 2.2 via iTunes.
Alles werkte goed, verliep vlot. In de andere topic stond dat ik daarna QuickPWN moet gebruiken voor te jailbreaken.
Wat ik echter vaststel op op QuickPWN 2?2.. dat is dat deze als eerste vraag komt vragen naar een locatie van een firmware.
Dus ik vermoed dat hij mn iPhone niet enkel gaat jailbreaken maar nog maar eens zal upgraden ? Ik had dat daarnet al gedaan met iTunes...

Sorry voor de misschien al eerdere gestelde en geposte vragen, maar ik vond geen duidend antwoord.

grP
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 November 2008, 16:34
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peterdeleu Bekijk bericht
Gezien de vorige topic nog geen volledig antwoord op mijn vraag opleverde... deze nieuwe

Ik deed dus een upgrade van 2.1 naar 2.2 via iTunes.
Alles werkte goed, verliep vlot. In de andere topic stond dat ik daarna QuickPWN moet gebruiken voor te jailbreaken.
Wat ik echter vaststel op op QuickPWN 2?2.. dat is dat deze als eerste vraag komt vragen naar een locatie van een firmware.
Dus ik vermoed dat hij mn iPhone niet enkel gaat jailbreaken maar nog maar eens zal upgraden ? Ik had dat daarnet al gedaan met iTunes...
grP
Die heeft deze nodig om enkele bestanden eruit te halen en aan te passen voor de jailbreak en indien nodig unlock. Wordt dus niet meer opnieuw geupdated. !!
  #3  
Oud 26 November 2008, 16:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

weet niet of dit bij 2.2 het geval is, maar bij eerdere versie's van FW werd hij ook geactiveerd, wat weer nodig is om te bellen. Het was dus van belang dat je een programma gebruikte als quickpwn.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 26 November 2008, 16:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2
Standaard

Ik woon in Oostenrijk en heb een abo bij t-mobile Austria
Wil mijn Iphone 3G naar firmware 2.2 zetten met cydia erop
moet ik dan de gewone firmware uit I-tunes nemen en daarna met Quiqpwn
In Quiqpwn moet ik daar dan andere firmware plaatsen waar je dat kunt aangeven van welke map,
  #5  
Oud 26 November 2008, 18:05
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 9
Standaard

Hij was op versie 2.1 al geactiveerd, en was dit nog steeds na de upgrade naar 2.2.
Aan de activatie gebeurde dus niks.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: upgrade van 4.1. naar 4.2.1 medine Jailbreak 2 4 April 2011 21:12
Upgrade van 3.1.3 naar 4.2.1. y3nis Jailbreak 4 30 March 2011 19:06
iPhone: 1015 melding bij upgrade van gejailbrakete iPhone van 3.1.3 naar 4.2.1 kaasdebaas Jailbreak 0 5 February 2011 21:54
upgrade van 1.1.4 naar 3.1.3 drieseibert Archief 1 11 March 2010 12:19
Na software-upgrade van 1.1.4 naar 2.0.2 ... foutmelding bij synchoniseren van foto's rivierke Muziek, foto & video 0 4 September 2008 10:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:30.