iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Jailbreak app nog steeds geinstalleerd (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/27141-jailbreak-app-steeds-geinstalleerd.html)

arvidbux 18-12-08 02:06

Jailbreak app nog steeds geinstalleerd
 
Toen ik de 3G pas kreeg ik Augustus heb ik hem gelijk gejailbreakt, na wat problemen en de nieuwe firmware, heb ik de firmware gewoon geinstalleerd en dat ook gedaan toen 2.2 uitkwam. Nu merk ik echter dat ik nog steeds BigBoss battery app geinstallerd heb op mijn iPhone. Ik heb het gevoel dat door deze app mijn batterij iig een stuk minder lang meegaat dan eigenlijk zou moeten.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ook deze applicatie verwijderd wordt? Eerst weer jailbreaken en dan alles verwijderen of een volledige restore doen? (het installeren van de twee nieuwe firmwares heeft niet echt geholpen.)

iMario 18-12-08 02:13

Jailbreaken, batterij percentage tweak uitzetten en dan opnieuw restoren naar origineel zonder jailbreak.

X-Tince 20-12-08 21:36

ff offtopic (hoef ik zelf geen thread aan te maken).

Wanneer gaan nou je jailbraik applicaties weg? Als je een nieuwe firmware erop zet of alleen als je restored naar de originele (fabrieksinstellingen)? Of is dat bij beide het geval. Ik had in ieder geval gelezen dat je appstore applicaties altijd behoud (reservekopie), klopt dat?

ballegooier 21-12-08 21:55

IK vind het ook maar vreemd dat jailbreak-achtige apps of functies actief blijven na een herstel / firmware update... Nou heb ik weer gejailbreaked, maar vond de numerieke batterij-meter juist een leuke verassing, want erg handig!

junero 22-12-08 01:12

het komt door je backup volgens mij, helemaal restoren is betste oplossing zonder je backup weer eroverheen te laten gooien

dj-j 22-12-08 23:58

Batterij procenten blijft na herstel
 
Ik had me iphone gejailbreakt, maar hij werd traag dus wou hem weer helemaal herstellen zonder de jailbreak.

Dus ik heb hem hersteld via itunes, alles weer terug gesynct.

Maar als ik nu op het batterijtje tik, dan kan ik de batterij in procenten zien. Maar dat is toch alleen mogelijk met jailbreak en die heb ik nu toch niet meer??

King1987 23-12-08 00:01

Topic's samengevoegd, graag voortaan de zoekfunctie gebruiken!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:12.