iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iphone activatie (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/29853-iphone-activatie.html)

Miguelb 07-02-09 13:05

iphone activatie
 
Hee,
Gister heb ik een Iphone gehaald bij de phonehouse in combinatie met een t-mobile abonnement die over 3 maanden pas ingaat. Tot die tijd is het de bedoeling me tele2 abonnemt te gebruiken.

Heb me gesealde iphone uit de verpakking gehaald en opgestart. Deze kwam in een menu, waarbij die met itunes aangesloten moet worden en geactiveerd. Nu heb ik dus al op Iphoneclub gezocht na hoe ik dit probleem moest gaan oplossen. Maar wil dus me Iphone jailbreaken om hem vervolgens te unlocken. Met quickpwn is het me nog niet helemaal duidelijk bij welke stap ik dan moet beginnen, kan iemand me dit duidelijk maken?

Of is het verstandiger om hem eerst met een tmobile prepaid kaartje te activeren, en dan de stappenplan volgen om hem te jailbreaken en vervolgens te unlocken met dit prepaidkaartje en daarna me tele2kaartje (wel met pincode) in de Iphone te plaatsen?

MVG,
Miguel

Akatsuki_Assassin 07-02-09 20:12

Haha, ik heb precies zelfde gedaan, alleen had ik hem woensdag al. Ook bij phonehouse, 3 maanden etc.

Terug op jouw vraag, ik gebruik nu gewoon T-Mobile pre paid simkaartje en ben van plan om hem te jailbreaken. Ik denk dat je gewoon T-Mobile kaart (pre paid) erin moet doen en daarna pas jailbreaken.

Miguelb 07-02-09 20:23

haha, ja ik heb net een prepaid erin gegooid inderdaad.
Ik ga zo beginnen aan de yellowsn0w. Zal melden of het is gelukt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:38.