iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Download Timeout (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/41787-download-timeout.html)

Adje-3GS 16-08-09 12:31

Download Timeout
 
Hallo allen,

Ik heb volgens het elders op deze site genoemde schema mijn iPhone gejailbreakt. Nadat de telefoon vanmorgen helemaal vast is gelopen, moest ik 'm resetten waarna ik het m opnieuw wilde jailbreaken. Dit lukt echter maar niet. Ik krijg Cydia op mn iPhone, maar daar moet ik een essentiële update uitvoeren. Wanneer ik dit doe, zakt het ontvangst van mijn Wi-Fi helemaal in, waardoor er constant een download timeout (Saurik.en dan nogwat) ontstaat en ik dus geen steek verder kom, wat echt vreselijk frustrerend is. De eerste keer ging alles in 1x goed zonder problemen. Mijn laptop echter blijft volledig ontvangst houden, dat terwijl telefoon en laptop naast elkaar liggen. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is. Resetten van Airport Xtreme en Modem heeft geen resultaat gehad.:confused:

Alvast dank voor de reacties!

King1987 16-08-09 12:58

Al een hard reset uitgeprobeerd? (home button en power button vasthouden totdat het appeltje verschijnt). Werkt dit ook niet gewoon overnieuw beginnen. Er zal dan iets verkeerd zijn gegaan.

Succes :D

Adje-3GS 16-08-09 13:41

Heb denk ik al wel 4 á 5x een poging gedaan.. Ga nog even verder zoeken.. Daarnaast nog een ander vraagje, als je apps download en die blijken niet te bevallen, is dan ook alle rotzooi weg als je de app verwijderd, of blijft er dan toch nog wat staan waardoor langzaam je iPhone "dichtslibt". Apple heeft een notoir ingewikkeld bestandssysteem (voor een leek scheer onbegrijpelijk) waarbij hetzelf beoordeeld en bepaald waar iets moet komen te staan.. Bij windows is dit wat makkelijker.

Update: Hèhè, ik heb het weer voor elkaar. Ben er nog steeds niet achter hoe het nou kwam dat internet helemaal weg viel, terwijl het signaal altijd zeer goed is. Erg vreemd. Heb op internet gezocht en schijnt te kunnen komen van schommelingen in het signaal.. Het zal dan.. Rest nog mijn vraag over of je iPhone echt schoon is na verwijderen of dat er residu achterblijft..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:31.