Jailbreak met Redsn0w lukt me niet!

Jailbreak met Redsn0w lukt me niet! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ehorst Vanavond ook geprobeerd jailbreak met redsnow. gelukt, alleen totaal geen provider meer na de jailbreak. en nu? Citaat: Oorspronkelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27 August 2009, 00:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 19
Send a message via twitter to marcb
Standaard

Citaat:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ehorst Bekijk bericht
Vanavond ook geprobeerd jailbreak met redsnow. gelukt, alleen totaal geen provider meer na de jailbreak. en nu?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Unlocken met ultrasn0w Staat in cydia
Betekent dit dan dat je na de jailbreak moet unlocken? Ik dacht dat dat niet hoeft en dat je alleen een JB kunt uitvoeren?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 August 2009, 00:15
Truckster's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 31
Standaard

Hoi, ja je moet ook nog unlocken na het jailbreaken.
  #23  
Oud 27 August 2009, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 19
Send a message via twitter to marcb
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Truckster Bekijk bericht
Hoi, ja je moet ook nog unlocken na het jailbreaken.
huh? nu snap ik het helemaal niet meer.....MOET je unlocken na een JB? Ik dacht dat JB en unlock onafhankelijk waren van elkaar?

ps sorrie dat het nogal newbie klinkt, maar dat ben ik ook en ik wil de sprong wagen, maar hou wel van duidelijkheid
  #24  
Oud 27 August 2009, 14:27
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Eerst jailbreaken (redsn0w) en dan unlocken (ultrasn0w)
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #25  
Oud 27 August 2009, 15:21
Truckster's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 31
Standaard

@marcb, nee je hoeft niet perse te unlocken alleen als je een andere provider wilt gebruiken dan waar je iPhone geschikt voor is. Veel mensen halen jailbreaken en unlocken door elkaar. Als je jailbreakt kun je via cydia ook programma's downloaden die (vaak) niet (gratis) in de appstorezijn, als er een simlock opzat is die er niet vanaf door het jailbreaken. Daarvoor moet je nog de unlock-procedure volgen. Ik hoop dat het nu helder is voor je. Succes.
  #26  
Oud 28 August 2009, 08:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 19
Send a message via twitter to marcb
Standaard

Dank je voor je uitleg, het is me nu helemaal duidelijk!!

Vanavond aan de slag ermee!
  #27  
Oud 2 September 2009, 08:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lineout Bekijk bericht
Om de iphone in DFU te zetten, druk je eerst de home knop in en hou je die vast terwijl je de powerknop indrukt (net als aanzetten zegmaar). Hou de homeknop ingedrukt totdat je het itunes logo op de telefoon ziet.

Als je Vista hebt, moet je redsn0w (8.0) als administrator uitvoeren... Gewoon de instructies op het scherm volgen en klaar...


Het is echt niet moeilijk om te jailbreaken en verbaas me over alle problemen die men hier krijgt...
Wat me opvalt bij mensen om me heen welke ook problemen hadden met de 3.0.1 is het .ipsw bestand.

Voor de 3gs met 3.0.1moet men nl. iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw gebruiken.
Voor de 3g met 3.0.1 moet men nl. iPhone1,2_3.0.1_7A400_Restore.ipsw gebruiken.

Velen lezen het verkeerd .. en trachten dus de verkeerde ipsw te gebruiken.
  #28  
Oud 2 September 2009, 11:06
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zephyer Bekijk bericht
Wat me opvalt bij mensen om me heen welke ook problemen hadden met de 3.0.1 is het .ipsw bestand.

Voor de 3gs met 3.0.1moet men nl. iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw gebruiken.
Voor de 3g met 3.0.1 moet men nl. iPhone1,2_3.0.1_7A400_Restore.ipsw gebruiken.

Velen lezen het verkeerd .. en trachten dus de verkeerde ipsw te gebruiken.

Een 3G met 3.0.1 moet je met iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw jailbreaken..
Een 3GS met 3.0.1 moet je met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw jailbreaken..
Zie de handleidingen
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #29  
Oud 2 September 2009, 11:17
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik heb me 3GS iig met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw gejailbreaked
Maar ze lijken allebei hetzelfde omdat ze dezelfde naam hebben...?
Wat is het verschil dan tussen die 2???
  #30  
Oud 2 September 2009, 11:30
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
ik heb me 3GS iig met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw gejailbreaked
Maar ze lijken allebei hetzelfde omdat ze dezelfde naam hebben...?
Wat is het verschil dan tussen die 2???
iPhone 3G is iPhone_1,2 en de iPhone 3GS is iPhone_2,1

Maar OS 3.0.1 jailbreaken kan met RedSno0w 0.8 en dan met de firmware van OS 3.0, vandaar dat ik de opmerking van Zephyer niet begrijp..
  #31  
Oud 2 September 2009, 11:36
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

owww haha....nou dat was me nog niet opgevallen
Zal vanavond es kijken wat ik op me macbook heb staan
Ach ja, met de 1.2 zal het waarschijnlijk niet gewerkt hebben.
  #32  
Oud 2 September 2009, 12:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Vraagje: kun je je iPhone aansluiten op je itunes en synchroniseren als die gejailbreakt is. En kun je gewoon via de appstore downloaden of moet dit via cydia?
  #33  
Oud 2 September 2009, 12:12
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Puck210480 Bekijk bericht
Vraagje: kun je je iPhone aansluiten op je itunes en synchroniseren als die gejailbreakt is. En kun je gewoon via de appstore downloaden of moet dit via cydia?
Je kan gewoon synchroniseren en je kan gewoon aankopen doen in de AppStore. Cydia is extra.
  #34  
Oud 2 September 2009, 12:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Je kan gewoon synchroniseren en je kan gewoon aankopen doen in de AppStore. Cydia is extra.
Ok bedankt. Dacht dat ik nu alleen via cydia kon downloaden. Mocht ik nu een crash krijgen met mijn iPhone en ik moet hem herstellen via itunes dan ben ik wel de jailbreak kwijt neem ik aan.
  #35  
Oud 2 September 2009, 12:29
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Puck210480 Bekijk bericht
Ok bedankt. Dacht dat ik nu alleen via cydia kon downloaden. Mocht ik nu een crash krijgen met mijn iPhone en ik moet hem herstellen via itunes dan ben ik wel de jailbreak kwijt neem ik aan.
Jep jep
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #36  
Oud 2 September 2009, 12:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Jep jep
Das jammer! En de programma's die je via de appstore gedownload hebt dan na de jailbreak. Want als je hem dan synchroniseert komen ze wel in je iTunes te staan neem ik aan?
  #37  
Oud 2 September 2009, 14:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Zucht, het JB'en lukt nietttt! Veel voorkomend probleem dat hij blijft hangen bij 'waiting for reboot'..

Ik doe alles als in de tutorial staat uitgelegd.. Het is niet de eerste keer dat ik hem JB, alleen nu wel met FW 3.0.1 en redsnow. Beiden FW als hierboven staat (iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw en iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw) werken niet. De ene pakt ie uberhaupt niet, de andere geeft dus de reboot hanger!

Andere fora hebben het over het even lospluggen van het kabeltje, maar mn iPhone geeft geen kik..

Redelijk irritant..
  #38  
Oud 2 September 2009, 14:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HansWorst Bekijk bericht
Zucht, het JB'en lukt nietttt! Veel voorkomend probleem dat hij blijft hangen bij 'waiting for reboot'..

Ik doe alles als in de tutorial staat uitgelegd.. Het is niet de eerste keer dat ik hem JB, alleen nu wel met FW 3.0.1 en redsnow. Beiden FW als hierboven staat (iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw en iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw) werken niet. De ene pakt ie uberhaupt niet, de andere geeft dus de reboot hanger!

Andere fora hebben het over het even lospluggen van het kabeltje, maar mn iPhone geeft geen kik..

Redelijk irritant..
Ik heb ook FW 3.0.1 en het is ook gelukt met ResSn0w in 1 keer. Probeer het eens met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw
Deze heb ik gebruikt en dat is ook gelukt..
  #39  
Oud 2 September 2009, 14:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 11
Standaard

Ik heb een iphone 1G en ik ga van 2.1 naar 3.0 via de handleiding van redsn0w
iPhone 1e generatie > Jailbreak en Unlock (Mac OS X) (FW 3.x)

deze dus, voor de mac.

Hij gaat bij mij bij de laatste stap van DFU na 10secs al door naar het uploaden van de ramdisk maar dan load hij niks op. enige wat er blijft staan is waiting for reboot en ik wacht nu al een kwartier.

anybody HELP!?
  #40  
Oud 2 September 2009, 14:42
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Gelieve de zoekfunctie gebruiken! De meeste problemen met RedSn0w zijn al langsgekomen op dit forum. Zoeken op de foutmelding levert meestal het juiste topic op.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HansWorst Bekijk bericht
Zucht, het JB'en lukt nietttt! Veel voorkomend probleem dat hij blijft hangen bij 'waiting for reboot'..

Ik doe alles als in de tutorial staat uitgelegd.. Het is niet de eerste keer dat ik hem JB, alleen nu wel met FW 3.0.1 en redsnow. Beiden FW als hierboven staat (iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw en iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw) werken niet. De ene pakt ie uberhaupt niet, de andere geeft dus de reboot hanger!

Andere fora hebben het over het even lospluggen van het kabeltje, maar mn iPhone geeft geen kik..

Redelijk irritant..
Je hebt de verkeerde firmware:
Een 1ste gen. met 3.0(.1) moet je met iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw jailbreaken.
Een 3G met 3.0(.1) moet je met iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw jailbreaken.
Een 3GS met 3.0(.1) moet je met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw jailbreaken.

In je profiel staat dat je een 3G hebt dus jij moet iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw hebben.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gielsekan Bekijk bericht
Ik heb een iphone 1G en ik ga van 2.1 naar 3.0 via de handleiding van redsn0w
iPhone 1e generatie > Jailbreak en Unlock (Mac OS X) (FW 3.x)

deze dus, voor de mac.

Hij gaat bij mij bij de laatste stap van DFU na 10secs al door naar het uploaden van de ramdisk maar dan load hij niks op. enige wat er blijft staan is waiting for reboot en ik wacht nu al een kwartier.

anybody HELP!?
Als RedSn0w blijft hangen op 'Waiting for reboot' is de oplossing om de stekker uit de iPhone te trekken en deze meteen weer terug te doen.

Mocht dat niet helpen kan je met je ervaring/vragen in dit topic terecht.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Puck210480 Bekijk bericht
Ik heb ook FW 3.0.1 en het is ook gelukt met ResSn0w in 1 keer. Probeer het eens met iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw
Deze heb ik gebruikt en dat is ook gelukt..
Dat zal geen nut hebben.. iPhone2,1 is de iPhone 3GS en hij heeft een 3G.

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 2 September 2009 om 14:46.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.2 met Redsn0w - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 981 9 August 2011 15:25
Alle iDevices: Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G met iOS4.1 met Redsn0w - Verzameltopic spysical Jailbreak 151 19 January 2011 11:39
iPhone: Jailbreak lukt niet iphone 4.2.1 met redsnow 0.9.6b6 Adluni123 Jailbreak 1 26 December 2010 18:19
iPod touch: Jailbreak I-Pod Touch lukt niet met Spirit en JailbreakMe.com PiratJack Jailbreak 7 27 September 2010 12:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:53.