Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) CUSTOM FIRMWARE 3.1.2 iPhone 2G - Jailbreak - Activatie - Cydia - Unlock Link iPhone 3G - Jailbreak - Zonder activatie - Cydia Link - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 September 2009, 01:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard Custom 3.1.2 firmware

CUSTOM FIRMWARE 3.1.2

iPhone 2G

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia
- Unlock

Link

iPhone 3G

- Jailbreak
- Zonder activatie
- Cydia

Link

- Jailbreak
- Met activatie
- Cydia

Link

iPhone 3GS

- Jailbreak
- Zonder activatie
- Cydia

Link

- Jailbreak
- Met activatie
- Cydia

Link

Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je kunt activeren in iTunes. Download dan de versie zonder activatie.
Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je niet kunt activeren in iTunes. Download dan de versie met activatie.

Download de gewenste software versie en start iTunes. Sluit daarna je iPhone aan en zet hem in DFU mode. Houd hierna de Alt (mac os x) of Shift (windows) knop ingedrukt en druk op Herstel. Selecteer hierna de gedownloade software versie.
Als het herstellen in DFU niet lukt, probeer het dan in Recovery Mode.

Voor vragen omtrent het programma Pwnage graag plaatsen in het Pwnage Verzameltopic. Vragen omtrent de IPSW kunnen natuurlijk hier geplaatst worden.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl

Laatst gewijzigd door Destiny; 23 December 2009 om 19:28.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2009, 03:24
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Dus als ik het goed begrijp kan ik deze installeren via Itunes (shift en dan herstellen) deze firmware kiezen en dan zal de baseband niet worden geupdated?

Groet
  #3  
Oud 17 September 2009, 03:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Berichten: 2
Standaard

Dus voor de 2G gewoon ALT-herstel klikken in iTunes en deze custom selecteren?
  #4  
Oud 17 September 2009, 08:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Schilde
Berichten: 67
Standaard

Voor Windows en de eerste generatie iPhone (2G)

Shift + restore, custom selecteren en werkte perfect zonder enig probleem.

Enorm bedankt Destiny !

Laatst gewijzigd door Sonicje; 17 September 2009 om 08:09.
  #5  
Oud 17 September 2009, 08:07
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2009
Berichten: 38
Standaard

Hoi, bedankt voor de upload's.

Zit hier nu ook een BB update in, of kan ik deze downloaden en hierna unlocken met UltrasnOw
  #6  
Oud 17 September 2009, 09:42
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 333
Standaard

"iPhone 3G:

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link"

Heb deze gedownload, heb een officile simlockvrije 3G met versie 3.01, kan ik nu via shift-herstel in itunes mijn 3G updaten naar 3.1 met behoud van jailbreak & cydia ?? Zie door alle berichten het niet meer duidelijk zitten. Of moet ik voor windows nog wachten/ander manier van JB toepassen. Update van 3 naar 3.01 heb ik via redsnow gedaan. Graag een advies van de kenners. Als ik via itunes werk, daarna reservecopy terugzetten en syncen ? Behoud ik cydia en de eventueel genstalleerde repo's etc.....?
Dank
  #7  
Oud 17 September 2009, 09:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ikkeg Bekijk bericht
"iPhone 3G:

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link"

Heb deze gedownload, heb een officile simlockvrije 3G met versie 3.01, kan ik nu via shift-herstel in itunes mijn 3G updaten naar 3.1 met behoud van jailbreak & cydia ?? Zie door alle berichten het niet meer duidelijk zitten. Of moet ik voor windows nog wachten/ander manier van JB toepassen. Update van 3 naar 3.01 heb ik via redsnow gedaan. Graag een advies van de kenners. Als ik via itunes werk, daarna reservecopy terugzetten en syncen ? Behoud ik cydia en de eventueel genstalleerde repo's etc.....?
Dank
Als je een officiele unlockte iPhone hebt kan je beter de custom zonder activatie nemen, en ja cydia taat er in, je kan je backup weer terugzetten. De repo's gaan verloren tenzij je appbackup hebt gebruikt uit cydia en je daarna een keer je iPhone hebt gebackupt
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #8  
Oud 17 September 2009, 09:49
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je een officiele unlockte iPhone hebt kan je beter de custom zonder activatie nemen, en ja cydia taat er in, je kan je backup weer terugzetten. De repo's gaan verloren tenzij je appbackup hebt gebruikt uit cydia en je daarna een keer je iPhone hebt gebackupt
Bedankt maar welke is de custom zonder activatie, welk nummer is dat ??
  #9  
Oud 17 September 2009, 09:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ikkeg Bekijk bericht
Bedankt maar welke is de custom zonder activatie, welk nummer is dat ??
Er staan in de eerste post 4 customs je moet de derde link hebben. Het staat er gewoon bij
  #10  
Oud 17 September 2009, 10:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: thuis :P
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar peterjk Stuur een bericht via Skype™ naar peterjk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Er staan in de eerste post 4 customs je moet de derde link hebben. Het staat er gewoon bij
en als je een gelockte iphone hebt en wilt houden? maar wel met jailbreak voor windows?
heb een paar geprobeert maar krijg steeds foutmeldingen ook in dfu of recovery mode!

wat nu?
  #11  
Oud 17 September 2009, 10:15
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peterjk Bekijk bericht
en als je een gelockte iphone hebt en wilt houden? maar wel met jailbreak voor windows?
heb een paar geprobeert maar krijg steeds foutmeldingen ook in dfu of recovery mode!

wat nu?
De tweede met activatie. Als foutmelding 16XX krijgt sta je niet goed in dfu. Dat luistert nauw en neem er een stopwatch bij voor de 10 sec home/sleepknop en 10 sec homeknop. Als je dan met de custom restored zou je even een wit scherm moeten zien. Is dat niet het geval dan zit je niet goed in dfu.
  #12  
Oud 17 September 2009, 10:20
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 14
Standaard Ik ben ff de draad kwijt

Beste mensen. Ik heb mijn iphone 16GB gejailbreakt en geunlockt, via de handleiding welke hier is beschreven. enkel de firmware van mijn iphone is nu terug naar 3.0. Kan ik zonder verlies van gegevens het firmware uppen naar 3.1. Kan iemand mij aub een begrijpelijke beschrijving geven. Alvast bedankt.
  #13  
Oud 17 September 2009, 10:24
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deniz97 Bekijk bericht
Beste mensen. Ik heb mijn iphone 16GB gejailbreakt en geunlockt, via de handleiding welke hier is beschreven. enkel de firmware van mijn iphone is nu terug naar 3.0. Kan ik zonder verlies van gegevens het firmware uppen naar 3.1. Kan iemand mij aub een begrijpelijke beschrijving geven. Alvast bedankt.
Neem de tweede link. Zet je iPhone in dfu (zie in de wiki hoe dat moet) Luistert nauw qua tijd dus gebruik een stopwatch of iets dergelijks. Herstel je iPhone via iTunes. Druk op herstel en tegelijkertijd op shift zodat je naar de custom kan browsen. Als de jailbreak gelukt is unlocken met ultrasn0w uit cydia.
  #14  
Oud 17 September 2009, 13:05
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xanderrijken Bekijk bericht
2G iPhone unlocked, works like a charm. Thanks Destiny!
hiermee kan je toch ook de 3.1 jailbreaken e?
ik heb de costum zonder activatie genomen omdat ik een simlockvrij iphone heb...

EDIT1:
itunes is nu al een hele tijd aan het lopen
er staat: iPhone op herstel voorbereiden..
en op mn scherm van mijn iphone staat itunes met de usb kabel..

is dit normaal?


EDIT2:
nu komt er te staan fout 1604



wat nu?
iemand die kan helpen?

Laatst gewijzigd door Bomans; 17 September 2009 om 15:53. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #15  
Oud 17 September 2009, 13:41
xanderrijken's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 40
Standaard

Al geprobeerd in dfu mode te zetten?
  #16  
Oud 17 September 2009, 13:43
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgelo Bekijk bericht
Dus voor de 2G gewoon ALT-herstel klikken in iTunes en deze custom selecteren?
@mrgelo: Yep, zo simpel is het bij een al eerder unlockte 2G! Na de restore je reservekopie terugzetten en klaar ben je. Je kunt trouwens ook heel makkelijk zelf een Custom FW maken in PwnageTool. Je geeft in het laatste venster dan aan dat je iPhone al eerder gePawnd is.
  #17  
Oud 17 September 2009, 13:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xanderrijken Bekijk bericht
Al geprobeerd in dfu mode te zetten?
ja hij stond nu in DFU heb het nog eens geprobeerd en nu krijg ik foutcode 1600

kwordt er echt gek van

kan aub iemand mij helpen
ik heb een origineel simlockvrij 3G dus ik heb de costum genomen van de 3de zonder activatie..

ik sluit hem aan in itunes zet hem in DFU (ik heb correct gekeken op de klok 10 sec home + power na 10 sec de home knop 10 sec inhouden)
itunes geeft aan dat hij een apparaat in herstelmodus heeft gevonden..
ik klik op shift + herstel in itunes sellecteer de costum

hij begint en na een tijdje krijg ik foutcode 1600 ...

Laatst gewijzigd door Bomans; 17 September 2009 om 15:54. Reden: edit-knop gebruiken aub!
  #18  
Oud 17 September 2009, 14:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: Grootebroek
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
kan aub iemand mij helpen
ik heb een origineel simlockvrij 3G dus ik heb de costum genomen van de 3de zonder activatie..

ik sluit hem aan in itunes zet hem in DFU (ik heb correct gekeken op de klok 10 sec home + power na 10 sec de home knop 10 sec inhouden)
itunes geeft aan dat hij een apparaat in herstelmodus heeft gevonden..
ik klik op shift + herstel in itunes sellecteer de costum

hij begint en na een tijdje krijg ik foutcode 1600 ...
Had ik eerst ook met 3.0 Jailbreak, e nu weer met 3.1. Mij was het gelukt door eerst gewoon zonder shift op herstellen te drukken. Dan zet hij er een legale firmware op. Dan moet je geen reservekopie terugzetten, maar meteen opnieuw restoren met custom 3.1. Ik zal je wel laten weten als het bij mij gelukt is. Hij heeft er nu net weer de legale opstaan. ben ik nu weer de custom erop aan het zetten.

EDIT: Niet gelukt, vanalles geprobeerd, maar hij kreeg de hele tijd 16XX error :-(.

Laatst gewijzigd door ewievissers; 17 September 2009 om 18:18.
  #19  
Oud 17 September 2009, 14:06
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ewievissers Bekijk bericht
Had ik eerst ook met 3.0 Jailbreak, e nu weer met 3.1. Mij was het gelukt door eerst gewoon zonder shift op herstellen te drukken. Dan zet hij er een legale firmware op. Dan moet je geen reservekopie terugzetten, maar meteen opnieuw restoren met custom 3.1. Ik zal je wel laten weten als het bij mij gelukt is. Hij heeft er nu net weer de legale opstaan. ben ik nu weer de custom erop aan het zetten.

ik had hem net al herstelt gewoon omdat ik eerst in de recovery mode zat dus ik moest wel, heb daarna wel op iphone ingesteld op de reservekopie..

dus ga hem nu terug gewoon herstellen en daarna meteen via de costum restoren..

hoop dat het lukt!!
  #20  
Oud 17 September 2009, 14:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Locatie: thuis :P
Berichten: 25
Stuur een bericht via MSN naar peterjk Stuur een bericht via Skype™ naar peterjk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
De tweede met activatie. Als foutmelding 16XX krijgt sta je niet goed in dfu. Dat luistert nauw en neem er een stopwatch bij voor de 10 sec home/sleepknop en 10 sec homeknop. Als je dan met de custom restored zou je even een wit scherm moeten zien. Is dat niet het geval dan zit je niet goed in dfu.
nou ongeveer 10x geprobeerd maar ik blijf de 1602 melding houden.

nog meer ideen?
Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 14:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 12:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.