iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Photoshop start telkens op en jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/45489-photoshop-start-telkens-op-jailbreak.html)

Brainvoyager 10-10-09 15:43

Photoshop start telkens op en jailbreak
 
Vraag 1.
Als ik mijn iPhone aan mijn pc hang dan start gelijk dat stomme Adobe Photoshop op. Dat gebeurt alleen maar als er foto's op de iPhone staan, anders niet. Ik wil niet dat Photoshop opstart. Maar ik weet niet hoe ik dat voor elkaar moet krijgen.
Hoe kom ik hier vanaf?

Vraag 2.
Dit is meer een algemene vraag. Als een iPhone gejailbreaked is, kun je er via Cydia apps op ge´nstalleren, even los van het feit dat er voor mijn iPhone (3 GS, 16Gb, FW 3.1 out of the box) nog geen jailbreak mogelijk is. Ik weet inmiddels dat wanneer je de FW via iTunes gaat upgraden, dat je dan je jailbreak kwijt bent (of kunt zijn). Mijn vraag daarbij is nu: ben je dan ˇˇk je eerder via Cydia ge´nstalleerde apps kwijt?

evmw 10-10-09 18:18

Die instellinge dat photoshop wordt gestart is een instelling in Windows danwel op de Mac. Die moet je veranderen naar 'no action' via eigenschappen van het betreffende 'fototoestel'. Hoop dat je het begrijpt, beetje raar omschreven ;)

Als je een update/restore van de firmware doet ben je de Cydia apps kwijt ja, maar je kan een backup maken hiervan en die daarna terugzetten (ik raad dat zelf niet zo aan, maar het zou een optie zijn).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:09.