Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe krijg je die Icy en Cydia van de ifhone af?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #401  
Oud 13 October 2009, 15:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Hoe krijg je die Icy en Cydia van de ifhone af?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #402  
Oud 13 October 2009, 15:26
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door *blackpaerl* Bekijk bericht
Hoe krijg je die Icy en Cydia van de ifhone af?
Door te herstellen met een originele firmware.
  #403  
Oud 13 October 2009, 16:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
Herstellen met originele Firmware
En waar vind ik de orginele firmware en hoe doe ik dat?
En aub verwijs me niet naar een ander topic ik kan er nu al geen wijs uit met al die verschillende data door elkaar.
Kan iemand me een korte uitleg geven of de uitleg van een andere topic hier voor me copieren?

Of is er iemand in de buurt van amsterdam die me kan helpen of het voor me kan doen.


mvg
  #404  
Oud 13 October 2009, 16:04
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik zit in Amsterdam, maar dit is iets wat je zelf kunt doen.

Originele firmware ? Hoe bedoel je, dat kun je toch via iTunes regelen ?
En, is je toestel origineel simlockvrij ? Want dan hoef je toch niet bang te zijn dat er iets misgaat ?
  #405  
Oud 13 October 2009, 16:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Hoi Allemaal,

Zoals ik al eerder had aangegeven heb ik mijn 3G met 3.1.2 succesvol gejailbreaked.
Ook Cydi en winterboard installeren ging vlekkeloos.
Nu heb ik via winterboard Illumine geactiveerd.
Nu worden de meeste icoontjes veranderd maar een aantal blijven ook gewoon standaard. Een collega heeft 3.0 met redsnow en bij hem gaat het wel goed.
Zou iemand dit voor mij kunnen testen met 3.1.2?
Dan weet ik of het aan mij ligt of aan winterboard icm 3.1.2

Ik las dat er problemen waren met bestandstoegang en 3.1.2 maar omdat ik denk dan...hij doet het wel of hij doet het niet, bij mij doet hij het drie kwart

Tanx
  #406  
Oud 13 October 2009, 16:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ik zit in Amsterdam, maar dit is iets wat je zelf kunt doen.

Originele firmware ? Hoe bedoel je, dat kun je toch via iTunes regelen ?
En, is je toestel origineel simlockvrij ? Want dan hoef je toch niet bang te zijn dat er iets misgaat ?
ik wil alles weer orgineel heebn dus alles eraf wat er niet op zat toen ik het kocht.
Dus ik heb icy en cydia en 3.1.2 erop staan die eraf moeten en weer terug naar 3.1
  #407  
Oud 13 October 2009, 16:27
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door *blackpaerl* Bekijk bericht
ik wil alles weer orgineel heebn dus alles eraf wat er niet op zat toen ik het kocht.
Dus ik heb icy en cydia en 3.1.2 erop staan die eraf moeten en weer terug naar 3.1
Dan gewoon herstellen naar 3.1.2 in iTunes en alles wordt weer origineel. Is helemaal niet moeilijk
  #408  
Oud 13 October 2009, 16:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Berichten: 39
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oudbrood Bekijk bericht
Hoi Allemaal,

Zoals ik al eerder had aangegeven heb ik mijn 3G met 3.1.2 succesvol gejailbreaked.
Ook Cydi en winterboard installeren ging vlekkeloos.
Nu heb ik via winterboard Illumine geactiveerd.
Nu worden de meeste icoontjes veranderd maar een aantal blijven ook gewoon standaard. Een collega heeft 3.0 met redsnow en bij hem gaat het wel goed.
Zou iemand dit voor mij kunnen testen met 3.1.2?
Dan weet ik of het aan mij ligt of aan winterboard icm 3.1.2

Ik las dat er problemen waren met bestandstoegang en 3.1.2 maar omdat ik denk dan...hij doet het wel of hij doet het niet, bij mij doet hij het drie kwart

Tanx
De apps. / icoontjes die dus standaard gebleven zijn.. heeft je collega exact dezelfde apps.?
Deze moeten nl. in de package zitten van de theme, het heeft als het goed is niets te maken met je versie 3.x.x
  #409  
Oud 13 October 2009, 17:01
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Ok na veel proberen heb ik mijn iphone 3G 8GB nu weer helemaal op factorysettings.
De jailbreak van Blackra1n wil gewoon weg niet lukken.

Situatie:
Gister moest ik updaten naar 3.1.2 voor ik Blackra1n kon gebruiken, dus dat heb ik gedaan.
Nu kan ik dus blackra1n nog steeds niet aan de praat krijgen. Ik blijf hangen op het scherm van het stekkertje en itunes.

Hierna kan ik dus weer gaan rebooten, herstellen en begint het weer van voren af aan....

Wat doe ik nou niet goed? en wie kan me helpen zodat het WEL werkt?
  #410  
Oud 13 October 2009, 17:06
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommzz Bekijk bericht
Ok na veel proberen heb ik mijn iphone 3G 8GB nu weer helemaal op factorysettings.
De jailbreak van Blackra1n wil gewoon weg niet lukken.

Situatie:
Gister moest ik updaten naar 3.1.2 voor ik Blackra1n kon gebruiken, dus dat heb ik gedaan.
Nu kan ik dus blackra1n nog steeds niet aan de praat krijgen. Ik blijf hangen op het scherm van het stekkertje en itunes.

Hierna kan ik dus weer gaan rebooten, herstellen en begint het weer van voren af aan....

Wat doe ik nou niet goed? en wie kan me helpen zodat het WEL werkt?
Blijven proberen, ik had net hetzelfde Weet je zeker dat je firewall of antivirus uitstaat? Dat je nog niet verbindt met de pc vr je Blackra1n hebt opgestart? Een truck zou kunnen zijn dat je een tweede keer Blackra1n opent en op Make it Rain drukt terwijl de eerste Blackra1n nog openstaat en blijft hangen op 'running'.
  #411  
Oud 13 October 2009, 17:07
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

@Tommzz

Er is voor de 3G geen kant en klare oplossing, scroll eens naar boven voor sommige oplossingen die voor anderen hebben gewerkt.

Beetje trial and error dus
__________________

  #412  
Oud 13 October 2009, 17:14
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.183
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door *blackpaerl* Bekijk bericht
En waar vind ik de orginele firmware en hoe doe ik dat?
En aub verwijs me niet naar een ander topic ik kan er nu al geen wijs uit met al die verschillende data door elkaar.
Kan iemand me een korte uitleg geven of de uitleg van een andere topic hier voor me copieren?

Of is er iemand in de buurt van amsterdam die me kan helpen of het voor me kan doen.


mvg
Uw iPhone- en iPod touch-software bijwerken, herstellen of een reservekopie maken
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #413  
Oud 13 October 2009, 17:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Noordwijk
Berichten: 2
Standaard

Niet vergeten om Blackra1n 1.0 op te starten met administrator rechten
  #414  
Oud 13 October 2009, 17:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lumikiller Bekijk bericht
heb nu wel het idee dat ik in winterboard niks meer kan gebruiken . al een paar thema's geprobeerd maar geneen neemt ie aan . heb winterboard al opnieuw geinstalleerd maar helpt ook niet .
Alles wat in 3.0 en 3.0.1 werkte werkt nu nog steeds dus ook WB
  #415  
Oud 13 October 2009, 17:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 204
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rene1979 Bekijk bericht
Alles wat in 3.0 en 3.0.1 werkte werkt nu nog steeds dus ook WB
heb winterboard nog maar eens verwijderd en opnieuw erop gezet maar zonder resultaat . kan geen andere thema's gebruiken en crystal voice doet het ook niet . schiet mij maar lek .

zit er al over te denken om iphone opnieuw te herstellen en de JB nog eens uit te voeren . ben alleen bang dat ik dan weer een paar uur zit te klooien en misschien voor niks .
  #416  
Oud 13 October 2009, 17:43
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Pff eindelijk een jailbrake is weer uit nu kan ik eindelijk weer cydia erop zetten.
gelijk in 1x gelukt helaas ging deze 1ste keer de blackboard crasen mijn app's waren weg behalve instellingen en cydia zelf beetje vaag, zat denk ik een bug ofzo in mijn backup dus moest alles weer herstellen grr nu werkt hij naar behoren ,en mijn orginele unlock is gewoon op me fone gebleven kreeg toen ik had hersteld een schermpje met GEFELICITEERD UW IHONE IS GEUNLOCKT dus dat zit ook nog steeds goed.
  #417  
Oud 13 October 2009, 17:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zephyer Bekijk bericht
De apps. / icoontjes die dus standaard gebleven zijn.. heeft je collega exact dezelfde apps.?
Deze moeten nl. in de package zitten van de theme, het heeft als het goed is niets te maken met je versie 3.x.x

We hebben 2 apps vergeleken Ping! en Vampires.
Bij mijn collega zijn ze in de illumine stijl en bij mij gewoon standaard.

Edit: Ook winterboard en de theme illumine opnieuw geinstalleerd maar het blijft hetzelfde.

Laatst gewijzigd door Oudbrood; 13 October 2009 om 18:28.
  #418  
Oud 13 October 2009, 17:56
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Hallo mensen ik heb een vraagje
Op mijn ipod touch (3.1.2 Met JB)
Kan ik tethering aanzetten ..
maar dit hoort toch niet op een Ipod Touch ?
  #419  
Oud 13 October 2009, 17:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BluRay Bekijk bericht
Hallo mensen ik heb een vraagje
Op mijn ipod touch (3.1.2 Met JB)
Kan ik tethering aanzetten ..
maar dit hoort toch niet op een Ipod Touch ?
Neen inderdaad. De meeste mensen klagen omdat tethering niet meer beschikbaar is en jij die het niet nodig hebt of niet kan gebruiken hebt het zomaar
  #420  
Oud 13 October 2009, 18:01
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Neen inderdaad. De meeste mensen klagen omdat tethering niet meer beschikbaar is en jij die het niet nodig hebt of niet kan gebruiken hebt het zomaar
Ja vindt het heel vreemd dat ik het wel heb terwijl niemand op zijn iphone het heeft
Achja het staat toch niet in de weg ofzo dus.
Bedankt voor je Reply
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.