iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   Alle iDevices: Meerdere reserverkopieen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/45902-meerdere-reserverkopieen.html)

Kajmera 14-10-09 21:52

Meerdere reserverkopieen
 
In iTunes onder voorkeuren en apparaten zie ik enkel een reserverkopie, is het mogelijk om meerdere kopieen aan te maken? Want de kopie momenteel is vooraf aan de jailbreak.
Als ik mijn iphone vervolgens weer ga sychroniseren en er wordt een nieuwe reservekopie aangemaakt bevat dit dan de gegevens incl cydia apps e.d.? En als ik mijn Iphone dan weer wil gaan herstellen, kan ik dan deze reservekopie gebruiken of moet ik de laatste reserverkopie gebruiken voor de jailbreak?(die overigens dan niet meer in het lijstje staat)

Grtjs

segers909 14-10-09 23:00

Je kan gewoon een nieuwe reservekopie aanmaken, maar cydia apps worden niet mee gebackuped. Als je hersteld en opnieuw jailbreaked, kan je gewoon je laatste backup gebruiken, dit veroorzaakt geen problemen. Er is wel een applicatie in cydia waarmee je je cydia apps kunt backupen, maar ik kan nu even niet op de naam komen. (misschien dat iemand anders me kan aanvullen?)

mandraker 14-10-09 23:35

aptbackup :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:20.