Radenloos / Jailbreak - unlock

Radenloos / Jailbreak - unlock discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede-iphone gebruikers.! Paar maanden geleden een iphone gekocht, welke simlock vrij was gemaakt. Inmiddels heb ik de update (m.b.v. de jailbreak info.) uitgevoerd naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 October 2009, 15:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard Radenloos / Jailbreak - unlock

Beste mede-iphone gebruikers.!
Paar maanden geleden een iphone gekocht, welke simlock vrij was gemaakt. Inmiddels heb ik de update (m.b.v. de jailbreak info.) uitgevoerd naar 3.0. Nou kon ik gisteren mijn cydia niet meer openen, dus dacht ik: ik herstel mijn iphone en zet alles er 'even' opnieuw op.!

Na het uitvoeren van dit stappenplan (https://forum.iculture.nl/f14/i...ck-fw-3-x.html) start mijn iphone opnieuw op, en kan ik alleen nog maar noodoproepen uitvoeren (simkaart vodafone wordt ook niet herkent)

Hoe nu verder. ik ben radenloos dus hopelijk heeft iemand een oplossing
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2009, 15:23
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb jij de nieuwste update 3.1.2 erop gezet? Want dan heb je nu een dure iPod. Bellen zal voorlopig niet meer lukken.
  #3  
Oud 16 October 2009, 15:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Nee die heb ik er niet opgezet.! mijn cydia liep vast, vervolgens gewoon gerpobeerd om de 3.0 erop te zetten, hele installatie verloopt prima, maar zodra de iphone klaar is met installeren start hij opnieuw op en herkent hij nog steeds niet mijn simkaart.
Ik kan alleen nood oproepen uitvoeren, en in het beeld staan 2 icoontjes Itunes en het kabeltje, terwijl hij losgekoppeld is.
  #4  
Oud 16 October 2009, 15:31
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Probeer redsn0w eens?
  #5  
Oud 16 October 2009, 15:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja dat heb ik inderdaad geprobeerd met behulp van die handleiding welke te vinden is op dit forum.! dus ik sta echt voor een raadsel denk..

Misschien dat ik me simkaartje eruit moet laten tijdens het downloading jailbreak data....??

Laatst gewijzigd door rskrene; 16 October 2009 om 15:56.
  #6  
Oud 16 October 2009, 15:59
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

misschien overbodige vraag, maar heb je na redsnow ook ultransnow gebruikt ?
__________________

  #7  
Oud 16 October 2009, 16:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Nee heb me alleen bezig gehouden met de redsnow procedure!..
  #8  
Oud 16 October 2009, 16:06
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

juiste procedure is eerst FW erop
dan redsnow
dan ultransnow via cydia

succes
  #9  
Oud 16 October 2009, 16:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja dat is kort maar krachtig samengevat, haha.!
zou je dit iets meer toe kunnen lichten, iphone is al hersteld (gisterenavond) kan nu dus ook niet naar binnen via itunes voordat hij gejailbreakt is.

alvast bedankt.!
  #10  
Oud 16 October 2009, 16:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Download Redsn0w en draai dat eens.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #11  
Oud 16 October 2009, 16:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

als jij de 3.0 firmware erop hebt gezet zul je nu redsnow kunnen draaien door de handleiding van redsnow te volgen

daarna doet je iphone het weer en kun je via cydia (eerste even de kans geven om cydia te upgraden) ultransow installeren en kun je bellen

je baseband is toch nog steeds 04.26.08 ? algemeen/info onderaan
  #12  
Oud 16 October 2009, 16:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Heren, volgens mij is mijn probleem niet duidelijk overgekomen:

Redsnow draait en doet zijn ding, zodra redsnow klaar is (finish) start mijn iphone enkele minten later opnieuw op, maar dan komt het probleem: Er verschijnt NOG steeds geen springbord oftewel cydia.!
Snappie??
  #13  
Oud 16 October 2009, 16:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

dan doe je iets niet goed

gewoon vanaf het begin beginnen en opnieuw, dan moet het goedkomen
  #14  
Oud 16 October 2009, 16:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja oke, maar het begin:
Gisteren is mijn iphone hersteld. en doordat de simlock er toen blijkbaar weer is opgeschoten doet hij nu niks meer, maar betekent dat dan wel dat de firmware er nog wel opstaat? en zo nee, hoe krijg ik deze erop zonder gebruik te maken van itunes..
  #15  
Oud 16 October 2009, 16:31
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rskrene Bekijk bericht
Ja oke, maar het begin:
Gisteren is mijn iphone hersteld. en doordat de simlock er toen blijkbaar weer is opgeschoten doet hij nu niks meer, maar betekent dat dan wel dat de firmware er nog wel opstaat? en zo nee, hoe krijg ik deze erop zonder gebruik te maken van itunes..
DFU mode al geprobeerd? je firmware staat er nog op maar blijkbaar is het jailbreaken mislukt. Zoals michel15 zegt, overnieuw beginnen en herstellen met DFU mode. Weet je zeker dat je met 3.0 herstelt steeds?

Laatst gewijzigd door Shake3000; 16 October 2009 om 16:33.
  #16  
Oud 16 October 2009, 16:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja natuurlijk staat de firmware erop. Anders start de iPhone uberhaupt niet op. Naar welke firmware heb je hersteld?
  #17  
Oud 16 October 2009, 16:33
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

is je baseband nog steeds 04.26.08 ????
zo ja volg dan deze handleiding iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone 3G on OS 3.0.x Using RedSn0w (Windows)

of je kunt ervoor kiezen of de custom firmware 3.1.2 van dit forum erop te zetten

is je baseband 05.11.07 dan kun je niet meer wat jij wilt, namelijk unlocken

nu moet het echt lukken

succes
  #18  
Oud 16 October 2009, 16:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja ik kom misschien over als een leek, wat ik op het gebied van al die termen ook ben haha.!

Maar ik heb hem een tijdje terug eens geupdate naar 3.0 met redsnow, werkte perfect, maar omdat mijn cydia fast liep gisteren heb ik iphone herstellen gedaan via itunes, dus ben benieuwd of die link werkt (iig bedankt) maar ik kan niet zeggen welke baseband ik heb, want ik kom nu niet verder dan het schermpje NOODOPROEPEN.
  #19  
Oud 16 October 2009, 16:42
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

zolang jij maar niet officieel hebt geupdate is er nog niks verloren
  #20  
Oud 16 October 2009, 16:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet je iPhone eens in DFU mode en herstel handmatig naar firmware 3.0. Daarna Redsn0w draaien. Dan kan het niet fout gaan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:19.