iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Herstel vraag (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/47116-herstel-vraag.html)

Kiterzone 29-10-09 20:02

Herstel vraag
 
Na een tijdje van afwezigheid ben ik weer eens op het forum. De ontwikkelingen met de iPhone staan niet stil en elke maand verandert er wel weer iets.

In de zomer heb ik een iPhone 3GS gekocht. Deze stond FW3.0 en dat staat hij nog steeds. Echter door het bijzonder snel leegraken van de batterij wilde ik hem 2 maanden terug al hestellen naar FW3.0 maar dat lukte niet. Kwam er toen achter dat apple wat veranderd heeft. Wegens extre drukte heb ik nu pas weer eens tijd in het telefoongebeuren te duiken..

Stand van zaken is nu:
OS 3.0 7A341
Modem Firmware: 04.26.08

Om te herstellen naar niet de nieuwste software (ik wil 3.0 nog even behouden) moet je een bestand aanpassen waarmee apple een en ander checkt. Via cydia heb ik eea geupload. Daarna telefoon hersteld maar geeft hij foutmelding "This device is not eligible..". In cydia staat bovenin "This device has a 3.1 ECID SHSH on file"

Dit laatste snap ik niet, volgens mij is mijn baseband de baseband van OS3.0 en de iphone heeft dan ook nog niet op iets boven 3.0 gestaan.
Ik ben wel bekend met jailbreaken en unlocken maar dit probleem kon ik nog niet oplossen. Vind het ook vreemd dat er op internet niet zoveel over te vinden is, dacht dat er toch wel meer mensen dit zouden hebben..

Vraag is nu dus, hoe krijg ik mijn telefoon volledig geformatteerd en weer op een schone versie van FW3.0? Ik gebruik windows, heb de nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd.

Hartelijk dank voor diegene die me wil helpen.
Rens

iMario 29-10-09 21:56

Custom firmware gebruiken. Krijg je de activatie en jailbreak. Simlockvrij maken kan met ultrasn0w.

Kiterzone 29-10-09 22:01

Oke.. maar is het dan niet mogelijk om op een manier te herstellen naar de orginienel OS3.0?
En hoe is het te verklaren dat cydia zegt een 3.1 file te hebben van mijn toestel..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:34.