Custom 3.1.3 Firmware

Custom 3.1.3 Firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) tuurlijk...bedankt zal kijken. Gekeken, helaas is de oplossing met Ireb alleen voor iphone 1G,2G,3G, maar niet voor 3GS. ik heb trouwens de nieuwe Bootroom door ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 February 2010, 01:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Overschie
Berichten: 17
Standaard

tuurlijk...bedankt zal kijken.

Gekeken, helaas is de oplossing met Ireb alleen voor iphone 1G,2G,3G, maar niet voor 3GS.

ik heb trouwens de nieuwe Bootroom door die update.

Weet iemand hoe ik toch kan jailbreaken of downgraden?

Laatst gewijzigd door RV17; 12 February 2010 om 01:03.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 February 2010, 03:29
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RV17 Bekijk bericht
tuurlijk...bedankt zal kijken.

Gekeken, helaas is de oplossing met Ireb alleen voor iphone 1G,2G,3G, maar niet voor 3GS.

ik heb trouwens de nieuwe Bootroom door die update.

Weet iemand hoe ik toch kan jailbreaken of downgraden?
iReb werkt ook bij een 3GS zelf getest

Voor de downgrade moet je even hier kijken: iPhone Dev Team brengt Pwnagetool 3.1.5 uit - iPhone - iPhoneclub.nl

Succes !!
  #23  
Oud 12 February 2010, 05:29
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Is de moeite waard 3.1.3? Als je toch nog steeds zit met die thetered jb via blackra1n? Beter wachten?
  #24  
Oud 12 February 2010, 08:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Overschie
Berichten: 17
Standaard

@Greengoblin, je kan beter wachten ja, 3.1.3 is echt een super kleine update, maar ik heb per ongeluk geupdate.

@shapezz, bedankt voor de link, zal kijken.

Edit: ik heb gekeken, maar ik heb helaas geen Mac, al zou ik dit wel graag willen.

Ik hoop trouwens dat de link voor de firmware voor de 3GS er snel op zal staan.

Laatst gewijzigd door WDS001; 14 February 2010 om 10:41.
  #25  
Oud 12 February 2010, 13:39
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 1
Standaard

Hallo lieve mensen!

Ik heb al best lang gezocht maar kan helaas niets vinden(of dat ligt misschien aan mijn zoek skills). Hopelijk kan iemand mij hier helpen.

Ik heb een hele nieuwe Iphone 3Gs. Vers uit de doos en nog niet geactiveerd. Als ik heb dus wel activeer komt er FW 3.1.3 op. Dat wil ik niet! Is er een mogelijkheid om hem te activeren naar FW 3.1.2?

Alvast heel erg bedankt!!
  #26  
Oud 12 February 2010, 13:42
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door agh_wasted Bekijk bericht
Hallo lieve mensen!

Ik heb al best lang gezocht maar kan helaas niets vinden(of dat ligt misschien aan mijn zoek skills). Hopelijk kan iemand mij hier helpen.

Ik heb een hele nieuwe Iphone 3Gs. Vers uit de doos en nog niet geactiveerd. Als ik heb dus wel activeer komt er FW 3.1.3 op. Dat wil ik niet! Is er een mogelijkheid om hem te activeren naar FW 3.1.2?

Alvast heel erg bedankt!!
Hoezo komt dan 3.1.3 erop ? Activeren is iets anders dan updaten hoor. Bij de vraag of je wilt updaten kun je gewoon NEE aanklikken. Al zijn er altijd mensen die "per ongeluk" op JA klikken.
  #27  
Oud 12 February 2010, 14:15
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb mijn iPhone 3GS met Firmware 3.1.2 met jailbreak per ongeluk geupdate naar 3.1.3. Hierdoor ben ik mijn jailbreak + alle programma's kwijt. Kan ik door de custom firmware te installeren weer over cydia beschikken en zo mijn apps weer installeren? Heb ook al geprobeerd mijn iPhone te downgrade naar 3.1.2 dat is gelukt. Vervolgens jailbreak van blackra1n gedaan en werkte prima. Er was alleen een probleem ik had geen netwerk. Ik ben T-mobile klant. Wat moet ik doen?
  #28  
Oud 12 February 2010, 14:35
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

@FCU4ever (FC Utreg ?!) : Je kunt daarna een Custom FW van 3.1.3 erop zetten als je dat wilt, welke je kunt maken mbv. Sn0wbreeze. Maar....hij werkt nu weer ? Reservekopie teruggezet ?
  #29  
Oud 12 February 2010, 14:37
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
@FCU4ever (FC Utreg ?!) : Je kunt daarna een Custom FW van 3.1.3 erop zetten als je dat wilt, welke je kunt maken mbv. Sn0wbreeze. Maar....hij werkt nu weer ? Reservekopie teruggezet ?
Jazkr Oke dan gaan we dat eens proberen. Hij werkt nu onder 3.1.3 gewoon geupdate. Alleen geen jailbreak meer
  #30  
Oud 12 February 2010, 14:40
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FCU4ever Bekijk bericht
Jazkr Oke dan gaan we dat eens proberen. Hij werkt nu onder 3.1.3 gewoon geupdate. Alleen geen jailbreak meer
Kijk anders hier even : https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post415565
  #31  
Oud 12 February 2010, 15:17
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
de 3GS staat er nog niet maar toch vast de vraag.
Waarschijnlijkblijft deze ook hangen bij een reboot. welke tool dan het beste te gebruiken? Snowbreeze?
Helamaal top. Hij staat er nu.

Kan ik nu normaal rebooten of heb ik hier Blackrain voor nodig?
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #32  
Oud 12 February 2010, 15:34
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Kan ik nu normaal rebooten of heb ik hier Blackrain voor nodig?
Als je nu Blackrain nodig hebt (nieuwe bootrom) om te rebooten dan heb je dat straks ook.
  #33  
Oud 12 February 2010, 16:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 19
Standaard

Moet je phone al jailbroken zijn om er een CF op te kunnen zetten? Ik als non-jb 3.1.3 gebruiker kan er zo een jb cf naar uploaden?
  #34  
Oud 12 February 2010, 17:16
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb mijn iphone gedowngrade van 3.1.3 naar 3.1.2. Ik ben T-mobile klant maar mijn iphone heeft helemaal geen netwerk :S Hoe los ik dit op? Kan de custom firmware 3.1.3 zonder activatie ook niet installeren krijg ik 1600 error
  #35  
Oud 12 February 2010, 18:48
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Krijg het niet voor elkaar om de CF op mijn Iphone te zetten. Als ik hem in DFU mode set krijg ik error 1600 en als ik hem restore krijg ik error 1604
  #36  
Oud 12 February 2010, 19:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 106
Standaard

Gaat het ook met de 3gs met nieuwe bootrom mc model en nieuwe baseband?
  #37  
Oud 12 February 2010, 19:11
Boes40's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 272
Standaard

Zou moeten lukken maar ik krijg het niet voor elkaar zie hierboven..(error code 1600 en 1604)

Laatst gewijzigd door Boes40; 12 February 2010 om 19:13. Reden: foutje bedankt
  #38  
Oud 12 February 2010, 19:19
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Locatie: Verwegistan
Berichten: 75
Standaard

3gs Versie: Hoe gaat dat met mijn baseband?
  #39  
Oud 12 February 2010, 19:55
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Klopt je hebt helemaal gelijk
Nee, iReb werkt wel degelijk met de 3GS
  #40  
Oud 12 February 2010, 20:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Roosendaal
Berichten: 53
Stuur een bericht via MSN naar antgin Send a message via twitter to antgin
Standaard

Oke vertel maar hoe je ireb met de 3gs laat werken mij lukt het niet. AUB.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom 3.1.2 firmware Destiny Jailbreak 968 8 December 2010 20:02
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 12:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.