Makkelijk van 3GS 3.1.3 naar 3.1.2

Makkelijk van 3GS 3.1.3 naar 3.1.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Erhan Klopt ik heb ook de nieuwste baseband want heb perongeluk mijn iphone 3gs geupdate naar 3.1.3 en daarna heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 February 2010, 15:18
lifeliner's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erhan Bekijk bericht
Klopt ik heb ook de nieuwste baseband want heb perongeluk mijn iphone 3gs geupdate naar 3.1.3 en daarna heb ik altijd alles uitgeprobeerd om weer naar 3.1.2 te gaan en uiteindelijk heb ik het gevonden en wilde ik jullie ook blij mee maken.

Maar mensen echt waar dit werkt gewoon.
Ik ga het vanavond ook proberen, niet geschoten is altijd mis en de jailbreak mis ik toch wel.

Nu zijn er diverse progjes die ik niet meer kan draaien snik snik.......
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 February 2010, 15:41
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

ik ga het nu proberen ik hoop dat het luk
  #23  
Oud 18 February 2010, 15:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 121
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lifeliner Bekijk bericht
Ik ga het vanavond ook proberen, niet geschoten is altijd mis en de jailbreak mis ik toch wel.

Nu zijn er diverse progjes die ik niet meer kan draaien snik snik.......
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memo06 Bekijk bericht
ik ga het nu proberen ik hoop dat het luk
De stappen goed volgen en het moet allemaal werken.
  #24  
Oud 18 February 2010, 15:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 15
Standaard

is het nog gelukt bij iemand??
  #25  
Oud 18 February 2010, 15:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

ik heb iphone aangesloten in recovery mode gezet daarna herstel dan komt er een erro this device isn't eligible for the requested build ik laat de error gwn staan en dan open ik blackra1n en die blijft hangen bij running
  #26  
Oud 18 February 2010, 15:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

heb jij de versie na week 40 of voor week 40?
  #27  
Oud 18 February 2010, 15:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 15
Standaard

ik heb de 3gs new bootrom uit week 49. Maakt dat wat uit dan?
  #28  
Oud 18 February 2010, 16:02
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 9
Stuur een bericht via ICQ naar cerialkill Stuur een bericht via MSN naar cerialkill Stuur een bericht via Skype™ naar cerialkill Send a message via twitter to cerialkill
Standaard

bij werkt het ook niet
  #29  
Oud 18 February 2010, 16:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

ik denk dat het bij niemand werkt en ook niet gaat werken
  #30  
Oud 18 February 2010, 16:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 15
Standaard

dat denk ik dus ook daarom vroeg ik of het bij iemand al wel gelukt is, het is gewoon afwachten op de nieuwe jailbreak voor de 3.1.3 voor de 3gs
  #31  
Oud 18 February 2010, 16:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

erhan wat voor error kreeg jij precies?
  #32  
Oud 18 February 2010, 16:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 121
Standaard

Error 1015 en daarna gewoon jailbreaken met BLACKRAIN RC1
  #33  
Oud 18 February 2010, 16:21
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 86
Standaard

was je telefoon in dfu mode of recovery mode want bij recovery mode geeft hij error 3194 bij jouw klopt er dan iets niet
  #34  
Oud 18 February 2010, 16:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 121
Standaard

Ik heb het bijgezet gewoon in recovery mode zetten.

Alleen ik moet er wel bij zeggen dat ik oude bootrom hebt uit week 39
dus dat kan eventueel ook wel de probleem zijn
  #35  
Oud 18 February 2010, 16:30
zty zty is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Ja ik hoor mensen praten over die Bootrom maar hoe zie je bootrom alvast bedankt.
  #36  
Oud 18 February 2010, 16:36
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Werkt helaas niet bij mij...
Blackra1n doet niks, blijft hangen dus helaas...bedankt voor de poging iniedergeval
  #37  
Oud 18 February 2010, 16:37
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erhan Bekijk bericht
Ik heb het bijgezet gewoon in recovery mode zetten.

Alleen ik moet er wel bij zeggen dat ik oude bootrom hebt uit week 39
dus dat kan eventueel ook wel de probleem zijn
Zou goed kunnen...

Laatst gewijzigd door iScorpio; 19 February 2010 om 23:23.
  #38  
Oud 18 February 2010, 16:52
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Exploit found on Baseband 5.12.01, can be unlocked | iPhone Help
Hier geeft men al aan de laatste baseband al geunlocked te hebben. Er wordt tevens meteen gespeculeerd dat het wellicht wordt uitgesteld tot de release van 4G!

Ik hoop maar dat idee aan de kant wordt geschoven...
  #39  
Oud 18 February 2010, 16:54
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

De bootrom maakt niet zoveel uit, anders dan dat de nieuwe alleen een tethered jailbreak toestaat. Maar dan nog kan dat alleen als je firmware 3.1.3 downgrade naar 3.1.2 via Saurik's server (en je dus ook je SHSH on file hebt). Erhan's foutmelding 'error 1015' is een typische fout die je krijgt als je via Sairik's server downgrade naar 3.1.2. Vandaar mijn sterke vermoeden dat hij toch in een grijs verleden zijn SHSH on file heeft gezet ('make my life easier' in Cydia). En dan nog moet hij ook zijn host-file hebben aangepast anders kun je niet terug naar 3.1.2.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #40  
Oud 18 February 2010, 17:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 121
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
De bootrom maakt niet zoveel uit, anders dan dat de nieuwe alleen een tethered jailbreak toestaat. Maar dan nog kan dat alleen als je firmware 3.1.3 downgrade naar 3.1.2 via Saurik's server (en je dus ook je SHSH on file hebt). Erhan's foutmelding 'error 1015' is een typische fout die je krijgt als je via Sairik's server downgrade naar 3.1.2. Vandaar mijn sterke vermoeden dat hij toch in een grijs verleden zijn SHSH on file heeft gezet ('make my life easier' in Cydia). En dan nog moet hij ook zijn host-file hebben aangepast anders kun je niet terug naar 3.1.2.
Ik heb het nooit gedaan weet ik 100% zeker.

Want dat moet je allemaal met ireb doen of zo en dat heb ik nooit gedaan.

Ik wilde jullie alleen maar blij maken hoe het bijmij gelukt is.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Backup Itunes van 3gs 16gb naar 3gs 8gb Itoon iTunes 4 31 July 2010 16:12
Contactenlijst op je sim makkelijk naar de iPhone over te zetten Michael Archief 10 28 November 2007 07:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:39.