iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Geen service en netwerklijst na jailbreak en unlock! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/56386-geen-service-netwerklijst-na-jailbreak-unlock.html)

Geen 23-03-10 16:23

Geen service en netwerklijst na jailbreak en unlock!
 
Ik heb een Iphone 3G 8GB uit de VS gekocht. Ik heb deze volgens de normale manier gejailbraikt naar 3.0 en via ultrasn0w unlocked.

Ik heb een Vodafone simkaartje ingedaan, maar krijg geen verbinding met het netwerk. Ook met een T-mobile kaartje lukt het niet. Als je bij Aanbieder kijkt, krijg je geen netwerklijst.

Hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt voor alle hulp!

Diodegro 26-03-10 07:54

Zelfde probleem
 
Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem als jou. Hij heeft het echter wel gedaan. Ik heb hem gister overgekocht van iemand. Een iPhone 1e Generatie 8 Gb, uit Amerika. Thuis stopte ik hem in iTunes en vroeg hij of ik hem wou updaten. Ik denk dat kan wel dus ik doe dat. Maar als dat klaar is kan ik niet meer in mn iPhone. Toen moest ik hem Jailbraken ofzo? Ik heb hem toen eerst gedowngrade, naar 3.1.2 volgens mij, en daarna met blackra1n gejailbraked. Dat is allemaal gelukt en er staat al muziek op en er staan ook al applications enzo op, maar hij herkent mijn Sim-kaart niet (KPN abonnement) . Hoe kan ik dat weer rechtzetten? Het heeft wel gewerkt dus het zou moeten kunnen?

Kan iemand ons helpen?

Mvg Bob


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:32.