iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Hulp gevraagd! iPhone 3g 8gb! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/57103-hulp-gevraagd-iphone-3g-8gb.html)

Soltani 05-04-10 01:10

Hulp gevraagd! iPhone 3g 8gb!
 
Beste mede Iphone eigenaren/liefhebbers,

Ik heb al een tijdje de Iphone 3G 8GB, en ik had een hele lange tijd 3.1.2. firmware erop staan, echter ben ik zo dom geweest om 3.1.3. te updaten. Ik heb toen me telefoon hersteld omdat ik alles wou wissen, niet wetende dat er geen jailbreak vrij is voor 3.1.3.. Na bijna alles geprobeerd te hebben lukt het me niet om weer te downgraden naar 3.1.2. ik krijg steeds een error 1015 als het downgraden voltooid is in iTunes. Wat ik gedaan heb:

- ipsw file van 3.1.2. downloaden
- toestel in dfu mode zetten, en downgraden
- meerdere keren geprobeerd

Ik krijg echter steeds diezelfde foutmelding en maar het bekende recovery scherm van de iphone met de usb kabel en itunes logo. Ik hoop bij deze dat er iemand zo aardig is om mij te helpen ik ben ten einde raad en heb geen plezier aan mijn iphone op dit moment! Ook zou ik graag het verschil tussen jailbreaken en unlocken willen weten!

bvd

Soltani.

Jachin 05-04-10 20:15

Vul bij zoeken een downgrade in op dit forum. Ik had het zelfde probleem je moet opletten dat je in een bepaald tekst document een dig. Handtekening van Apple zet staat er allemaal bij succes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:12.