iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone activeren en jailbreaken (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/57569-iphone-activeren-jailbreaken.html)

Crim 12-04-10 13:04

Iphone activeren en jailbreaken
 
Hallo allemaal,

Een vriend van me heeft een iPhone 3GS 16Gb gekocht op marktplaats. Deze kan alleen niet geactiveerd worden. Als de telefoon aangezet word staat er dat de telefoon aangesloten moet worden op iTunes. Maar hier bereik je verder niks mee natuurlijk met de verkeerde sim. Hij vroeg mij of ik hem verder kon helpen hiermee maar ik weet er ook niet veel van.

Nu zie ik hier allemaal handleidingen hier op basis van baseband en firmware versies. Maar ik weet niet hoe ik daar met een compleet gelockte iPhone achter kan komen. Ik heb maar FW 3.x in het topic gezet omdat dit verplicht is.

Ik neem aan dat met een jailbreak de iphone wel gaat werken met elke simkaart, maar het wil dus niet echt lukken. Ik heb al wel blackra1n geprobeerd maar nadat de iPhone in recoverymodus stond gebeurde er verder niets. Ook heb ik nog een pagina met custom firmware versies gezien, als ik de telefoon hier mee flash is de iPhone dan ook jailbroken?

Kan iemand mij misschien verder helpen?

jeroen474 26-04-10 08:34

BlackRa1n voert wel gelijk een zogenaamde "Hacktivatie" uit op je iPhone. Dus hij zou dan moeten worden geactiveerd! Draai je 3.1.2 of 3.1.3?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:45.