iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   Downgrade baseband echt niet mogelijk? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/59584-downgrade-baseband-echt-niet-mogelijk.html)

Tommienbp 12-05-10 20:46

Downgrade baseband echt niet mogelijk?
 
Wie o wie kan me helpen? Ik had gisteren een gejailbrakede en geunlockte iPhone 3gs met 3.1.2 draaien. Gisteren heb ik een zwitserse Lawine app geinstalleerd die niet wilde starten. Vervolgens wilde ik mijn iPhone even opnieuw opstarten (misschien hielp het, zie je bij Windows nog wel eens. :) ), maar toen wilde hij ook niet meer opstarten.

Uiteindelijk weer aan iTunes gehangen en toen niet al te oplettend op herstellen geklikt en toen heeft hij dus 3.1.3 geïnstalleerd en waarschijnlijk ook de baseband geupgrade. Als ik hem nu aanzet dan krijg ik dus de melding dat de SIM niet helemaal flex is.

Concreet is mijn vraag of ik de firmware weer kan downgraden naar 3.1.2 en die dan weer kan unlocken etc. Ik heb geen backup (of ispw file) van mijn vorige firmware. Ik heb wel de reservekopieen die iTunes maakt op mijn computer staan, maar die kan ik waarschijnlijk niet op de een of andere manier naar mijn iPhone pompen?

Is dit bij T-Mobile op te lossen? Ik heb wel eens gelezen dat zij voor 120 euro je iphone kunnen unlocken ofzo.

Bedankt voor elke hulp in een goede richting.

daveve 12-05-10 22:23

Je baseband is geupgraded met de 3.1.3 update. Enige optie voor jouw is de 120 euro betalen. Daar is een topic over op dit forum.

WDS001 13-05-10 11:04

Inderdaad, een softwarematige unlock is nog niet mogelijk, een unlock door T-Mobile voor €120 wel. En omdat dit al meerdere keren aan bod is gekomen kan dit topic dicht.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.