iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iPhone naar verzekering. (Wel Gejailbreaked) (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/59889-iphone-naar-verzekering-gejailbreaked.html)

Beserk 17-05-10 12:05

iPhone naar verzekering. (Wel Gejailbreaked)
 
Ik ben benieuwd wat er gebeurt. Ik heb het cydia icoontje 4 springs weg gezet. Dus met lege pages ertussen. Je ziet bij startup niks raars en je kan niet in mijn telefoon komen zonder toegangscode. Je ziet ook geen modificaties aan de iphone zelf omdat ik nog niks heb geinstalleerd. Heb dus alleen Cydia erop.

Ik heb geen garantie meer dat weet ik. Maar mijn verzekering dekt wel mijn waterschade. Heeft apple niet zoiets van; Hey, wij betalen het toch niet. de verzekering... dus wij maken hem gewoon. (Want hij is naar Apple gestuurd).

Wat denken jullie?

Beserk 17-05-10 23:52

Dus... iemand ervaring hiermee of?

kerozine 18-05-10 10:08

Die komen wel achter dat er cydia erop zit, waarom heb je m niet hersteld voor dat je m opstuurde, dat zou ik tenminste doen.

joey35 18-05-10 15:59

daar komen ze bij apple idd wel achter. en ookal herstel je hem volgens mij kunnen ze bij apple dan nog zien dat die ooit gejailbreaked is

_A_ 18-05-10 16:21

Na een herstel van je iphone is het niet mogelijk om te zien of de iphone gejailbreaked is. Het is wel erg dom van je om hem met een jailbreak terug te sturen naar Apple. Apps en games erop zetten via cydia word gezien door apple als illigaal programma's en spelletjes downloaden en op je iphone zetten. Nu maar afwachten wat er gaat gebeuren. :confused:

kerozine 18-05-10 16:35

Klopt herstel is fabrieks instellingen. Dus Apple zou daar niet achter komen. Maar voor beserk voor jou geldt er dat er niks met je iphone gaat gebeuren retour terug in je brievenbus klaar.

Beserk 18-05-10 19:15

Nou het beeldscherm is kapot...

Dus ze komen er waarschijnlijk pas achter als ie het doet. Het maakt voor Apple niet uit of ze hem repareren of niet. Hij ligt daar met de verzekering als opdrachtgever. EN apple gekent willen ze wel geld en hebben ze zo iets van, de verzekering betaald het. Wij repareren het.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:19.