iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: [1.1.3] Na jailbreak niet mogelijk apps te installeren die er eerder al op stonden.. (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/5998-1-1-3-na-jailbreak-niet-mogelijk-apps-installeren-eerder-op-stonden.html)

Bur 29-01-08 15:38

[1.1.3] Na jailbreak niet mogelijk apps te installeren die er eerder al op stonden..
 
Hallo,

Na het jailbreaken naar 1.1.3 heb ik het volgende probleem; ik krijg geen icoon te zien van Open SSH op mijn springboard, terwijl Installer wel aangeeft dat deze geinstalleerd is..

Ik heb het volgende al geprobeerd;

Verwijderen Open SHH
Opnieuw installeren van BSD
En de combinatie van beiden.

Ik denk dat het punt is dat ik Open SSH al bij 1.1.2 geinstalleerd had staan, en deze niet heb verwijderd voor het jailbreaken van 1.1.3 via de Dev methode..
Het installeren van programma's die ik eerder niet op mijn telefoon had staan lukt namelijk wel gewoon. Suffe spelletjes enzo zijn geen probleem. Maar ik wil graag in mijn telefoon kunnen via Fugu, dus Open SSH is wel zo prettig om aan te kunnen zetten.. (:

B.

[Edit] Ik heb inmiddels gelezen dat het icoon nou eenmaal niet verschijnt op je springboard, maar dat je Open SSH wel kan gebruiken via Fugu.. Inderdaad, ik heb nu gewoon toegang tot mn telefoon, jammer alleen dat ik Open SSH moet deinstalleren om te zorgen dat de verbinding niet de hele tijd open blijft staan..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:06.