iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Hoe jailbroken en unlocked iPhone updaten? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/60491-jailbroken-unlocked-iphone-updaten.html)

cdenauw 27-05-10 17:12

Hoe jailbroken en unlocked iPhone updaten?
 
Hallo,

Ik ben in het bezit van een jailbroken (Cydia - device has SHSHs on file for iPhone OS 3.1.3) en unlocked iPhone 3GS met versie 3.0.1 en modemfirmware 04.26.08.

Ik zou graag updaten naar firmware 3.1.2 of indien mogelijk 3.1.3 maar weet niet exact hoe dit moet gebeuren. Ik veronderstel dat ik niet de firmware van Apple zelf mag installeren dus hoe krijg ik een hogere versie op mijn iPhone en welke stappen moet ik daarna ondernemen om mijn toestel opnieuw gebruiksklaar te krijgen? Ook had ik willen weten wat de melding bovenaan Cydia betekent.
Ik heb het forum reeds meerdere keren overlopen maar niet echt iets bruikbaars gevonden, handleidingen over hoe te jailbreaken en te unlocken zijn er genoeg maar niet hoe je de update uitvoert.
Indien iemand mij hiermee kan helpen, alvast bedankt.

WDS001 27-05-10 18:44

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Je moet dus updaten met een 3.1.3 customfirmware. Dit doe je door je iPhone aan te sluiten aan je computer en in iTunes op herstellen te drukken terwijl je de shift-toets ingedrukt houdt. Eens je customfirmware is geïnstalleerd, dan is je iPhone gejailbreakt op firmware 3.1.3. Unlocken kan je dan met Ultrasn0w.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:08.