iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Spirit jailbreak probleem (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/62360-spirit-jailbreak-probleem.html)

HThewiss 22-06-10 22:26

Spirit jailbreak probleem
 
Ik heb sinds 1 2 maanden mijn iphone 3gs (3.1.3) gejailbreaked met spirit. Ditzelfde heb ik ook bij de iphone 3gs (3.1.3) van mijn broer gedaan.
Gister leek het alsof mijn iphone gewoon uitviel geheel zwart scherm en deed helemaal niks meer, hij maakte alleen nog maar geluiden als ik de sleepbutton induwde. Hij deed helemaal niets meer dus heb ik de sleepbutton en de home knop zolang ingehouden tot hij het weer deed. alles weer normaal. Vanmorgen had mijn broer precies hetzelfde probleem en weer op dezelfde manier opgelost. Een half uur geleden viel hij weer uit toen ik mijn code in wilde voeren, na op slaapstand geweest te zijn. nu duwde ik een paar keer de sleepbutton en de home knop in en opeens sprong hij weer aan op het schermpje met de ontgrendel pijl. Maar ik kon helemaal niets doen hing totaal vast. weer opnieuw opgestart en nu doet hij het weer.

Kent iemand dit probleem? Heeft iemand hier oplossingen voor?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:49.