iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Probleem na jb met spirit (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/62903-probleem-na-jb-spirit.html)

Marijn17 26-06-10 23:18

Probleem na jb met spirit
 
Hallo,

Ik heb gisteren mijn iphone gejailbreakt met spirit, alles ging zeer snel en volgens spirit was de jb geslaagd. Ik heb op mijn iphone cydia staan en had er winterboard mee gedownload. Vandaag wou ik dan enkele themes via mijn computer op mijn iphone zetten.
Wanneer ik in iphonebrowser op go to location > winterboard themes ga krijg ik steeds de volgende error:
"error: the program couldn't find the path '/library/themes' on your iphone. have you succesfully used jailbreak"
Ik heb ook iphone explorer gedownload maar daar lukt ook niets mee. Ik zie in mijn linkerkollometje bij alletwee de programmas niets staan van library ofzoiets..
Heb ik nu echt iets verkeerd gedaan bij mijn jb? Wat moet ik nu doen om bv andere themes te installeren of bv ringtones of wat dan ook via mijn pc?

Groeten,
Marijn

bloedzuiger12 26-06-10 23:26

Waarom zou je niet gewoon cydia of rock gebruiken om daar je wallpapers, themes en ringtones vandaan te halen??? Veel makkelijker en minder gezeur! Winterboar ziet die dan ook gewoon!

Marijn17 26-06-10 23:32

Omdat ik liever via mijn pc zou werken omdat ik hier sneller en makkelijker leuke themes vind en ze dan ook echt kan zien...
Maar het gaat hem niet alleen om die themes maar ik wil gewoon mijn iphone met een ander programma dan iTunes kunnen beheren op mijn pc snappie?
Maar aangezien cydia op mijn iphone staat, is mijn jb toch gelukt dacht ik maar dan zag ik bij iphonebrowser dat dit niet het geval is, dus ben ik in de war :s

bloedzuiger12 27-06-10 11:35

Als cydia erop staat is hij gejailbreaked.
Probeer anders eens opnieuw het programma te downloaden.
En anders proberen opnieuw spirit er overheen te gooien!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:02.