iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Gevolgen na Herstellen iPhone (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/63725-gevolgen-na-herstellen-iphone.html)

nxw 06-07-10 15:19

Gevolgen na Herstellen iPhone
 
Hallo allemaal,

Momenteel ben ik 1 van de velen hier die zijn/haar iphone niet meer opgestart krijgen en wachten op een juiste jailbreak.

Ik ga dit weekend op vakantie en ik vroeg me af of er consequenties aan vastzitten als ik mijn iPhone firmware naar 4.0 upgrade door middel van de ''herstel'' knop te gebruiken op iTunes.

Momenteel heb ik firmware 3.1.1 en mijn iphone heeft een nieuwe bootroom.
Mijn iPhone krijg ik niet meer opgestart omdat mijn iPhone een lange tijd geleden is uitgevallen en ik door middel van Blackra1n mijn iPhone niet meer aan de praat krijg. Ik krijg dus het ''connect to iTunes'' icoontje te zien als ik mijn iPhone aanzet.

Maar back to the point, ik zou graag muziek en video's willen kijken op vakantie, maar ik wil niet het risico nemen dat ik nog langer moet wachten op een andere jailbreak als ik naar firmware 4.0 ga. Als ik mijn iPhone dus herstel, krijg ik dan mijn iPhone wel weer opgestart? En ben ik dan al mijn software kwijt? En zijn er nog verdere gevolgen?

Alvast bedankt!

WDS001 06-07-10 15:23

Zal niet lukken, want er is nog geen jailbreak (en voor jou vooral (h)activatie) beschikbaar voor een iPhone 3GS met de nieuwe bootrom.

nxw 06-07-10 15:39

Het gaat mij nu ook even niet om een beschikbare jailbreak, maar of ik mijn iPhone na het ''herstellen'' gewoon aan kan zetten? Ik ben in het bezit van een at&t simkaart. Is activatie dus helemaal niet mogelijk?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.