Probleem

Probleem discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal. Ik heb vanochten my IPHONE 3GS 32GB ontvangen. (EBAY VS) Eerste wat ik gedaan heb is update naar 4.0 of 4.0.1 gewoon met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 July 2010, 15:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Unhappy Probleem

Hallo allemaal.

Ik heb vanochten my IPHONE 3GS 32GB ontvangen. (EBAY VS)

Eerste wat ik gedaan heb is update naar 4.0 of 4.0.1 gewoon met itunes...
Maar het probleem is dat hij gelocked is. Ik ben wel helemaal nieuw in IPHONE kan iemand mij helepen zodat ik KPN simcard kan gebruiken en dat is gejailbreaked is.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 July 2010, 15:48
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

dan heb je een at&t simkaart nodig om te activeren
  #3  
Oud 17 July 2010, 16:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

das mooi K*T... toen ik mijn simcard wou gebruiken zag ik daar IDD at&t simcard.. Maar die heb ik weggegeooid...
  #4  
Oud 17 July 2010, 16:36
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

dat is niet zo slim moet je er een bestellen
  #5  
Oud 17 July 2010, 16:37
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

dus t kan niet met jailbrakeing, redsn0w... en al die andere dingen?
  #6  
Oud 17 July 2010, 16:46
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2009
Berichten: 12
Standaard

AT&T sim uit de prullenbak vissen?
  #7  
Oud 17 July 2010, 16:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

midden in de stad

dacht t niet:")
  #8  
Oud 17 July 2010, 16:48
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dadis1988 Bekijk bericht
dus t kan niet met jailbrakeing, redsn0w... en al die andere dingen?
je kan hem niet activeren dat is het probleem
  #9  
Oud 17 July 2010, 16:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

volgens mij begrijp ik t verschill tussen jailbraken, simlock unlocken activeren niet helemaal. BTW tis geen nieuwe toestel
  #10  
Oud 17 July 2010, 17:00
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dadis1988 Bekijk bericht
volgens mij begrijp ik t verschill tussen jailbraken, simlock unlocken activeren niet helemaal. BTW tis geen nieuwe toestel
gesimlockte iphones moet je activeren via itunes nadat je gejailbreakt ben een soort provider activatie
  #11  
Oud 17 July 2010, 17:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

dus simlock vervijderen van IPHONE bestaat niet? moet ik dus AT&T simcard bestellen van VS?
  #12  
Oud 17 July 2010, 17:05
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

als hij een jaar oud is kan hem laten unlocken door de provider
of via cydia ultrasn0w eropzetten
  #13  
Oud 17 July 2010, 17:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

en als ik naar MAC RESSELER zou gaan hier in de beurt?

SIM CARD, is t dan elke ATT simcard of moet dat een speciale zijn>?
  #14  
Oud 17 July 2010, 17:08
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

ik denk dat hem in de usa moet bestellen bij de mac reseller geven ze jouw geen at&t simkaart
  #15  
Oud 17 July 2010, 17:19
» iPod touch 8GB [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 43
Standaard

op ebay kun je wel at&t simkaarten bestellen
  #16  
Oud 17 July 2010, 17:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

maakt t wel uit welke SIM? ik lees nu op internet dat het simcard moet zijn die met de toestel was mee geleverd
  #17  
Oud 17 July 2010, 17:29
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

nee want ik heb ook wel eends iemand anders zijn iphone geactiveert met mijn simkaart
  #18  
Oud 17 July 2010, 18:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

Ik ga zo boodschappen doen... Dan ga ik wel nast de vuilnus bak kijken waar ik t weggegooid heb. Anders bestell ik iets... Mijn vraag is. Als ik heb nou op ACTIVETED krijg dan moet ik m verder unlocken? jailbraken zodat ie met SIMcard van KPN gaat werken?
  #19  
Oud 17 July 2010, 18:11
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

maar het moet wel een simkaart zijn van de provider(+het land) waar de mobiel is mee aangeschaft
  #20  
Oud 17 July 2010, 18:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 22
Standaard

ATT is t wel... En zoen TURKSE SIMLOCK service heeft dus ook geen zin
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 00:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 15:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:47.