iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Update tijdens pending request (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/65429-update-tijdens-pending-request.html)

Sjef 25-07-10 01:47

Update tijdens pending request
 
Hallo allen,

Ik ben in de afgelopen 2,5jaar dat ik in het bezit ben geweest van diverse iPhones (1st gen, 3G en 3GS) al heel wat wijzer geworden over de iPhone maar dit grapje heb ik nog niet meegemaakt. Even een korte beschrijving van mijn situatie:

Sinds afgelopen jaar september bezitter van een iPhone 3GS maar heb deze door mijn eigen stomme schuld laten zwemmen. Niet overleefd dus opgestuurd naar Solid Vision en 2 weken later een gerefurbished toestel teruggekregen. Deze was voorzien van 3.1.3. Hierop gelijk een jailbreak gedaan en in Cydia aangegeven mijn leven makkelijker te maken want ik wilde nog wel de mogelijkheid hebben om eventueel terug te gaan. Wilde echter iOS 4 wel eens proberen en heb een update gedaan. Nu is het volgens mij zo dat mijn request nog pending was aangezien ik nu via de signature server van Saurik niet terug kan naar 3.1.3 (hosts-bestand in Windows aangepast maar krijg foutcode 3194). Nu ben ik bang dat ik aan iOS 4 vast zit. Is er iemand die mij dit kan bevestigen? Niet dat het een grote ramp is, heb gelukkig een simlockvrij toestel uit België dus kan mijn telefoon wel gewoon blijven gebruiken.

Alvast bedankt voor de info!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:17.