Multitasking iOS4 JailBreakMe

Multitasking iOS4 JailBreakMe discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, Nadat ik vanaf mijn 3.1.3 met SpiritJB en ProSwitcher naar 4.0.1 met JailBreakMe ben gemigrate, heb ik geen echte multitasking meer. De ingebouwde ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 August 2010, 10:08
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Locatie: Thuis
Berichten: 149
Stuur een bericht via Skype™ naar DarkMessiah Send a message via twitter to DarkMessiah
Standaard Multitasking iOS4 JailBreakMe

Hallo iedereen,

Nadat ik vanaf mijn 3.1.3 met SpiritJB en ProSwitcher naar 4.0.1 met JailBreakMe ben gemigrate, heb ik geen echte multitasking meer.

De ingebouwde Multitasking van Apple houdt je MSN niet open op de achtergrond, maar slaat gewoon de sessie op.

Ik heb gelezen dat ProSwitcher niet werkt met iOS4. Heeft er al iemand een alternatief gevonden hiervoor? Tips zijn welkom!

Alvast Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Rob Hofmann

Laatst gewijzigd door DarkMessiah; 3 August 2010 om 11:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 August 2010, 10:21
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Dat is bij mij ook. Je kan wel weer multitasken door Backgrounder te installeren (alleen jailbreak), via Cydia.
Of weer herstellen en de jailbreak er af halen. Ik twijfel zelf nog over wat te doen. Ik vind SBSettings wel heel makkelijk.
  #3  
Oud 3 August 2010, 11:15
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Locatie: Thuis
Berichten: 149
Stuur een bericht via Skype™ naar DarkMessiah Send a message via twitter to DarkMessiah
Standaard

Nee, je begrijpt me verkeerd. iOS4 Standaard "multitasking" werkt prima, maar is geen ECHTE multitasking. ProSwitcher+Backgrounder werkte prima op 3.1.3, maar wordt niet gesupport op 4.0.1. De vraag is: "Is er een alternatief voor ProSwitcher"
  #4  
Oud 3 August 2010, 22:35
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 632
Standaard

Oh, ik dacht dat proswitcher alleen een handige manier was om snel tussen apps te switchen die op de achtergrond draaien. En omdat ios 4 dat zelf kan, dacht ik dat proswitcher niet meer nodig was.
Trouwens, werkt backgrounder ook niet met ios 4? Dat is minder.
  #5  
Oud 3 August 2010, 22:58
» iPhone 8 Plus 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 687
Standaard

Quickdo 1.6.2 werkt wel op iOS4. Dat is ook een multitaskingtool. Persoonlijk gebruik ik het liefst Kirikae, maar dat is nog niet compatibel met iOS4.
  #6  
Oud 4 August 2010, 09:19
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2010
Locatie: Thuis
Berichten: 149
Stuur een bericht via Skype™ naar DarkMessiah Send a message via twitter to DarkMessiah
Standaard

Ik weet niet of Backgrounder wel of niet werkt. Ik ga het even proberen.

EDIT: Backgrounder zelf lijkt wel prima te werken. Hopelijk komt er nog een ProSwitcher update though (de developer lijkt er niet zoveel zin meer in te hebben).

Laatst gewijzigd door DarkMessiah; 4 August 2010 om 09:54.
  #7  
Oud 4 August 2010, 18:49
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Die standaard multitask is miss wel makkelijk en tof..maar moest het nu eens kunnen samen werken met backgroundet was het perfect! Is dit bij jullie ook dat alle app's blijven openstaan?? Dit wreet m'n batt.leeg!
  #8  
Oud 4 August 2010, 21:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
Die standaard multitask is miss wel makkelijk en tof..maar moest het nu eens kunnen samen werken met backgroundet was het perfect! Is dit bij jullie ook dat alle app's blijven openstaan?? Dit wreet m'n batt.leeg!

als je nu twee keer op de homebutton druk dan zie je al je apps die open staan houd er eentje ingedrukt totdat je de min zie staan en haal ze allemaal weg klaar is kees hij loopt weer als een trein
  #9  
Oud 4 August 2010, 22:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 25
Standaard

Mensen zoek in cydia of rock naar "Remove recents" en installeer deze. Deze zorgt ervoor dat alle apps welke niet te zien zijn onderin.

Installeer verder gewoon backgrounder. Je hoeft daarbij geen extra iets te installeren omdat je dan gewoon de methode van Ios 4 kan gebruiken voor backgrounding als je een app dat op de achtergrond staat wilt starten.
  #10  
Oud 4 August 2010, 22:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 64GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Trikz Bekijk bericht
als je nu twee keer op de homebutton druk dan zie je al je apps die open staan houd er eentje ingedrukt totdat je de min zie staan en haal ze allemaal weg klaar is kees hij loopt weer als een trein
Thx... bij liep hij ook behoorlijk leeg maar niet gek als er zowat 10 apps open staan. Nu weet ik tenminste hoe ik die steeds kan killen.
Is er ook nog een button om het even uit te zetten?
Ik wil het alleen gebruiken als ik wil skypen en bij gebruik van de TomTom.
Verder eigenlijk niet. Dus als die knop ook ergens zit? thx...
  #11  
Oud 4 August 2010, 23:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2009
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Milli Bekijk bericht
Thx... bij liep hij ook behoorlijk leeg maar niet gek als er zowat 10 apps open staan. Nu weet ik tenminste hoe ik die steeds kan killen.
Is er ook nog een button om het even uit te zetten?
Ik wil het alleen gebruiken als ik wil skypen en bij gebruik van de TomTom.
Verder eigenlijk niet. Dus als die knop ook ergens zit? thx...
Al die apps die daar staan zijn niet in gebruik hoor. Dus doet weinig met je batterij. Het zijn de laatst gebruikte apps. Hebben niet allemaal support om om de achtergrond actief te zijn
Reageren

Labels
jailbreak multitasking


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met iOS4 Multitasking ruud2000 iPhone algemeen 22 23 November 2010 02:16
Dock iOS4.0.1 JailBreakMe wwl Jailbreak apps en thema's 2 3 August 2010 14:20
geen multitasking bij iOS4 sbientje iPhone algemeen 5 22 July 2010 19:08
iOS4 multitasking en de 3G soCool iPhone algemeen 3 30 June 2010 04:05
Multitasking probleem iOS4 click66 iPhone algemeen 7 24 June 2010 01:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.