iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Franse iphone unlock & jb maar nog geen Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/67964-franse-iphone-unlock-and-jb-maar-geen-wifi.html)

Jalla 11-08-10 13:40

Franse iphone unlock & jb maar nog geen Wi-Fi
 
Beste,

Ik heb na lang zoeken op het forum gevonden hoe ik een franse iphone 3G 3.1.3 kon Jailbreaken. Het is gelukt via een custom restore Ún ook via redsnow. Telkens kon ik de iphone succesvol jailbreaken. Het probleem was echter dat ik geen Wi-Fi signaal had zodat ik hem ook niet kon unlocken (vandaar de twee verschillende jailbreak pogingen). Nu ik dacht dat dit misschien te maken had omdat ik nog geen verbinding had met mijn provider omdat mijn iPhone nog gelocked was (normaal zou de custom fw dit verhelpen maar dit deed hij niet). Goed, ik vond een methode om de iphone te unlocken en dit is dan ook gelukt met het programma 'afc2add unlock 3G'. Nu heb ik de franse iPhone 3G 3.1.3 met baseband 05.13.04 gejailbreaked en werkende maar zonder Wi-Fi signaal. Ik heb ook geprobeerd om telkens te herstellen naar de originele netwerkinstellingen maar ook zonder resultaat.

Het Wi-Fi menu bij settins is niet grijs. Ik kan zoeken achter netwerken maar hij vindt er alleen geen.

Heeft iemand hier ervaring mee en kan die mij dan dus ook uitleggen hoe ik Wi-Fi verbinding kan maken op deze iPhone. Alvast vriendelijk bedankt.

Jalla

Jalla 13-08-10 14:33

niemand een oplossing voor dit probleem?

Bomans 13-08-10 14:35

Al aan gedacht dat je het misschien je Wi-Fi chip is die stuk is?

Jalla 13-08-10 17:23

Neen dat denk ik niet. Hij deed het op fw 3.0 wel.

Alvast bedankt voor de reactie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:04.