iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: hellup 2e hands 3gs opnieuw jb??? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/70719-hellup-2e-hands-3gs-opnieuw-jb.html)

marcelh 03-09-10 00:55

hellup 2e hands 3gs opnieuw jb???
 
Beste forumgenoten,ik zit met een groot probleem:ik heb vanavond een 2e hands 3gs
overgenomen en daar staan veel apps op ,fw 4.0.1. met een jailbreak.Nu wil ik gewoon al mijn eigen programma's overzetten en foto's etc naar deze nieuwe(bij wijze van)telefoon.Ik wil echter wel graag de jailbreak behouden en de eigenaar heeft gezegd dat de telefoon standaard simlock vrij is.Hoe moet ik dit aanpakken,want ik heb al een reservekopie teruggezet maar dat zet alleen agenda mail etc terug en zet er niet mijn eigen apps op .Bij synchronisatie word er dus niets opgezet.Wat nu te doen?Als ik op de telefoon naar appstore ga krijg ik de acount van de vorige eigenaar....HELLUP!!!!!!:eek:

Isalene 03-09-10 23:02

Marcel, volgens mij is het niet mogelijk om aan een ander zijn account gekoppelde apps op jouw account te zetten. Dat is althans wat jij probeert. Wat je wel kan doen is de iphone in dfu herstellen, wel eerst checken of cydua je 4.0.1 blobs heeft!! Dan als nieuwe iphone aanmelden en je eigen apps erop zetten. Wil je jb, dan diecals eerste na het herstellen erop zetten. Succes.

marcelh 03-09-10 23:28

hellup
 
Na een hele ochtend van alles proberen met allerlei fw's en handleidingen en het nog steeds niet lukte om mijn eigen foto's ,muziek etc erop te zetten de knoop doorgehakt en gewoon in itunes terug naar officieel 4.0.2 :de telefoon loopt nu veel sneller en ghelukkig was hij inderdaad simlockvrij.Denk dat ik hem maar gewoon van de jb ga afhouden......Maar heel erg bedankt voor je hulp!!!!!:)

Isalene 03-09-10 23:46

Ik zie nu ook pas dat je een 3g hebt, ik zelf zou hem downgraden naar je oude 3.x.x fw. Puur omdat je 3g daar het beste op loopt. Tevens is een 3g altijd op elke oude fw te herstellen met redsnow omdat je een oude bootrom hebt. Nogmaals succes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:20.