iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Via SBSettings bt/Wi-Fi/ssh uitschakelen, na reboot ongeldige sim? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/71189-via-sbsettings-bt-wifi-ssh-uitschakelen-na-reboot-ongeldige-sim.html)

buikpijn 08-09-10 14:29

Via SBSettings bt/Wi-Fi/ssh uitschakelen, na reboot ongeldige sim?
 
Vaag iets,

na het uitzetten van Wi-Fi of ssh via sbssettings en een reboot van de telefoon blijft deze zoeken naar de provider. (KPN) na het weer aanzetten van de Wi-Fi via sbsettings en een reboot vindt hij de KPN weer. SSH moet ik na een dergelijke actie verwijderen om hem weer te laten werken? vreemd toch? ik kan er geen touw aan vast knopen en deze 'problemen' ook niet met elkaar verbinden.

Voor ik er achter was dat het hier door kwam heb ik 3 keer op nieuw de firmware geladen.. het lijkt alsof de toggles meer doen dan alleen de bt of Wi-Fi te (de) activeren.

ik kan hem zonder een actie in SBSettings te doen 10 keer rebooten zonder een probleem, maar als ik Wi-Fi uit zet is het einde oefening.

Als ik via de normale weg de Wi-Fi etc de-activeer gaat het na een reboot wel goed. en vindt hij meteen de provider.

Het is geen kwestie van een 'magere' dekking, ik heb hier 5 glorierijke streepjes en zit nagenoeg op de gsm mast..

Iemand een idee? wellicht dat iemand anders hier voordeel mee heeft en kan hem/haar het terugzetten van de firmware bespaard blijven.

buikpijn 14-09-10 19:43

Kennelijk was ik niet de enige met dit probleem; ik heb over meerder problemen gelezen aangaande 'wrong sim' 'no signal' na een toggle met sbsettings onder ios 4.

Na het verwijderen van sbsettings geen problemen meer na rebooten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:07.