iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/72011-iphone-jailbreak.html)

sil038 15-09-10 21:28

Iphone jailbreak
 
Hallo allemaal,

Mijn iphone was stuk, en ik heb nu weer een nieuwe gekregen. Maar dit toestel werkt op firmware 4.0.2 . Ik ben niet helemaal meer op de hoogte van de jailbreaks van nu. Ik las wat over dat het alleen kan met een old botroom of iets dergelijks. Die heb ik dus waarschijnlijk niet aangezien dit een nieuwe iphone 3GS is. Nu is mijn vraag eigenlijk, gaat het nu helemaal niet meer lukken op mijn iphone te unlocken, of komt er in de toekomst een nieuwe jailbreak uit die dit wel kan? Want anders zou ik helemaal niks met dit toestel kunnen.

Alvast bedankt!

glaantje 16-09-10 08:59

Gebruik de zoekfunctie hier: iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPhone 4, iPhone 3G S en iPhone 3G - Zoeken in forums
Of lees de berichten op de homepage.

Dit is al duizend keer aan bod gekomen

WDS001 16-09-10 17:35

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Een jailbreak op firmware 4.0.2 is helaas nog niet mogelijk. Je zal dus nog even geduld moeten hebben ;)

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:06.