iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   2 problemen, 1. simkaart. 2. recovery mode (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/75686-2-problemen-1-simkaart-2-recovery-mode.html)

barttje 20-10-10 17:36

2 problemen, 1. simkaart. 2. recovery mode
 
ik heb een probleem met mn iPhone van de 1e generatie, deze was gejailbreakt maar ik wou de firmware updaten, ik wist dat hij dan terug naar fabrieksinstellingen zou gaan. toen hij klaar was met updaten wou ik m weer opnieuw opstarten, maar toen kreeg ik de melding: no sim card installed. insert a valid sim with no PIN loch to activate Iphone. dit terwijl mijn simkaart in zit die ik bijna altijd heb gebruikt. alleen mn telefoon komt uit amerika dus hij moest worden gekraakt voor een nederlandse sim kaart. kan iemand uitleggen hoe dat moet? en er is nog een probleem, namelijk dat mn telefoon in recovery mode staat en hij wil er niet uit. hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Groet Bart

spysical 20-10-10 18:46

Heel even zoeken naar een Costume FW hier op het Forum. Onder jailbreak.

WDS001 20-10-10 19:22

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:14.