iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Jailbreaken wat te doen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/77773-jailbreaken-doen.html)

beterbart 16-11-10 18:56

Jailbreaken wat te doen
 
Hallo, ik ben nogal een noob wat betreft het jailbreaken van een iphone.
Ik heb een iphone 4 met 4.1 software erop. Ik zit nu te twijfelen om hem te jailbreaken. Maar ik zie dat je met een hele hoop verschillende programma's je iphone kan jailbreaken maar welke is nou het beste? Verder hoe zit t met de apps die ik nu heb gedownload (legaal via de appstore) als ik nou later zou beslissen toch weer apple software erop te zetten kan ik die dan weer terugkrijgen zonder dat ik er weer voor moet betalen? Kan ik nog na het jailbreaken gwn mijn iphone aansluiten op de computer zonder dat er meteen een nieuwe apple update op komt? Kan ik ook apps downloaden via computer en dat dan op de iphone zetten of moet ik alles direct vanaf mn iphone downloaden?

alvast bedankt

WDS001 16-11-10 19:01

Met Windows kan je het beste voor Greenpois0n gaan. Overigens zijn er niet veel verschillen tussen de diverse jailbreakmethodes waardoor het dus gelijk is welke je kiest.

Daarnaast denk ik dat je het begrip jailbreak niet helemaal snapt. Het is niet omdat je je iPhone jailbreakt dat het niet meer mogelijk is om er apps uit de App Store (en uit iTunes) op te zetten. Meer nog, discussie over illegale apps staan we hier helemaal niet toe.

Je iPhone kan je nog perfect en zonder problemen aansluiten op iTunes. Als je niet 'automatisch updaten' hebt ingesteld zal je iPhone niet vanzelf updaten.

King1987 16-11-10 19:48

 Verplaatst naar: Jailbreak
Omaandetientekomen

yuri0172 16-11-10 19:56

Mij is het ook nog best onduidelijk over hoe en wat, ik hoor zoveel verschillende verhalen dat ik er geen eind meer aan vast kan knopen.
Zal wel aan mij liggen want ben niet zo goed met computers en technische shit.:O

Maar toch ben ik wel nieuwschierig naar wat voor leuke apps er allemaal te downloaden valt. En als de jailbreak niet bevalt kan ik het er toch gewoon weer afgooien zonder moeite of problemen? En dat niemand daarna meer kan zien dat hij uberhoud ooit gejailbreakt was?

Moet ik Cydia (of welk ander progamma dan ook) zien als een soort app die je eropzet waar je alles vandaan kan downloaden?

need some help guys!

Hardstikke bedankt voor de moeite alvast!:d

XIII 16-11-10 20:09

Cydia - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch

Top 5: Cydia apps

wisser 16-11-10 23:50

greenpoi0n.com , cydia moetnje zien als een programmatje waarmee je software van derden kunt installeren (waarvoor je dus moet jailbreaken om cydia te krijgen) het term jailbreak is eingelijk inbreken in de telefoon en cydia erop pleuren ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:39.